29 / 03 / 2024

tff riva 2017 dinlenme tesisi projesi

tff riva 2017 dinlenme tesisi projesi

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

TFF'den Riva'ya ikinci tesis geliyor!

TFF'den Riva'da inşa edilecek 82 oda, 703 metrekarelik iç bahçe, 200 araçlık açık ve kapalı otoparkın da bulunacağı tesis zemin iyileştirme çalışmaları başladı...

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Emlak Konut Riva projesi ile Galatasaray uçacak!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumu 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Projenin ihale sonucunda ortaya çıkacak arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın olacak.

Riva ve Florya'daki konut fiyatlarına Galatasaray dopingi!

Dursun Özbek yönetimi, genel kuruldan Riva ve Florya’daki arsaların geliştirilmesi için yetki aldı. Uzmanlar yapılacak projelerle Riva’da fiyatların 2017’de yüzde 50 artacağını belirtiyor. Dairelerin dolarla satıldığı Florya’da ise fiyatların önümüzdeki yıl yüzde 10 artacağı öngörülüyor.

Riva’daki modern geçiş köprüsünde son durum!

Eskiyen köprüye alternatif olarak yenilemesi süren TFF Hasan Doğan Tesisleri ve Riva Spor Kulübü Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilen köprü çalışması kapsamında kavşak, yol, meydan ve çevre düzenlemesi de sürüyor.

TFF'nin Riva'daki tesisleri LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı!

ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası'nı, "yeni yapı" kategorisinde 67 puanla almaya hak kazandı.

Riva Hasan Doğan Eğitim Tesisleri 35 bin metrekareye inşa edildi!

TFF’nin istanbul Anadolu Yakası Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. 450 günde tamamlanan tesisler, 235 bin metrekareye inşa edildi.

3. havalimanı 29 Ekim 2017'de açılacak!

Başbakan Erdoğan: "İlk etap, senede 70 milyon ila 90 milyon yolcuya hizmet verebilecek. Açılışı da, sözünü aldık ve gününü belirledik; 29 Ekim 2017'de açılacak" dedi

Kidstown Riva 2. Etap'ta daire fiyatları 249 bin TL'ye!

Beykoz Kidstown Riva 2. Etap projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Projede yer alan dairelerin fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

tff riva 2017 dinlenme tesisi projesi Haberi

tff riva 2017 dinlenme tesisi projesi

Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören zamanında inşaat edilerek Türk futboluna kazandırılan Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 


Otopark olarak kullanılan alana imar izni çıkmasıyla birlikte 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisinin yapılacağı ifade edildi. Projenin iki ay içerisinde başlayacağı aktarıldı. 


TFF Beylerbeyi Tesisleri için de yeni proje hayata geçirilecek. İki ay içerisinde yıkılması planlanan tesisin yeniden inşa edilip Türk futboluna kazandırılması...