29 / 03 / 2024

tk emlak 2.Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları

tk emlak 2.Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları

TK Emlak tarafından ikincisi düzenlenen " Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları " başladı. Buluşmanın bu ay ki gündeminde " Arap ve Türkiye Cumhuriyetlerine Satış " ın incelikleri vardı...

Milli Emlak 2 ilde arsa ve arazi satıyor! 33 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde arsa ve arazi satıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedelleri 60 bin TL ve 33 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak 2 ildeki 51 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Elazığ'daki 44, Çanakkale'deki 7 adet arsa ve araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Elazığ ve Çanakkale'de satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, 2 ildeki 105 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Konya ve Sivas'taki 105 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Zyadah TK Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Zyadah TK Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Can ve Arzuhan Akıncı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut'un 2 dev kampanyasında son 10 gün!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gayrimenkul sektörü güç birliğine gitti ve konutta kampanya seferberliği başlattı. Emlak Konut'un 2 dev kampanyasında son 10 gün kaldı.

Emlak Konut GYO, 2014 yılı 2. dönem geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklama göre Emlak Konut GYO 2014 yılı 2. dönem geçici vergi beyannamesini yayınladı.

1939 yılında Emlak Bankası yıkılan Taksim Kışlası'nın yerine 2 milyon 300 bin liralık bina inşa edecekmiş!

1939 yılında yıkılan Taksim Kışlası'nın yerine binalar inşa edilecekmiş. Belediye Emlak Bankası'yla anlaşmış ve banka burada yapacağı inşaata 2 milyon 300 bin lira sarf edecekmiş.

Emre Azer: İlk yarıdan daha kötü geçmeyeceğini biliyorum!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan TK Emlak Yayıncılık Satış Pazarlama Müdürü Emre Azer, 2014 yılının ilk yarısı ile bundan sonra neler yaşanacağına dair bilgiler verdi...

Emlak Konut Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin 2. oturumu 27 Haziran'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin ilk oturumu 10 Haziran tarihinde yapılmıştı. İhalenin 2. oturumu ise 27 Haziran 2014 Cuma günü gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Fuarı'nda 2 milyar dolar iş hacmi oluşacak!

CNR EXPO Yeşilköy’de 11 ile 14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı kapsamında toplam 2 milyar dolar düzeyinde iş hacminin oluşması hedefleniyor.

Milli Emlak Afyon'da 2 adet arsa satıyor: 15 milyon 886 bin TL'ye!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Afyonkarahisar Güvenevler mahallesi ve Erkmen Kasabası'nda 2 adet arsa satıyor. İhaleler 19 Haziran 2014 tarihinde saat 09:00 ve 09:30'da gerçekleştirilecek....

Emlak vergisi ödeme! Son gün 2 Haziran!

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar emlak vergisine tabi tutuluyor. 2014 yılına ait emlak vergisi ödemeleri için son gün 2 Haziran...

tk emlak 2.Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları Haberi

tk emlak 2.Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları

TK Emlak tarafından ikincisi düzenlenen "Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları"  başladı. Konut yatırımcılarının  yanı sıra çok sayıda satış ve pazarlama temsilcisinin de katıldığı toplantının bu ay ki  gündeminde "Arap ve Türkiye Cumhuriyetlerine Satış" vardı. Açılış konuşmasını yapan emlakkulisi.com Genel Yayın Yönetmeni Tebernüş Kireçci, 2014 yılı iç piyasa için zorlu ama bir o kadar da dersine iyi çalışan oyuncular için fırsatlar barındıran bir yıl olacak dedi.


100 bin Arap Türkiye'den konut almaya hazırlanıyor


Türk Arap İşadamları Yatırımcıları Derneği Başkanı Abdullah Çifçi ise, önümüzdeki yıllarda 100 binin üzerinde Arap yatırımcının Türkiye'den konut alacağını söyledi. Çiftçi; 20 yüzyılda konut yatırımında Londra trendti, bugün ise Türkiye dedi.


Şengül Kırmızıtaş/...