19 / 04 / 2024

tmmob mimarlık ödüllerini kimler aldı

tmmob mimarlık ödüllerini kimler aldı

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Hüseyin Akderi, Mehmet Şehsuvar Balkıs tarafından kuruldu.

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Pektaş ve Seyithan Pektaş ortaklığında kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Dikdörtgen Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikdörtgen Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Ergeçen tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydemir ve Ümit Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Designist Tasarım ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Designist Tasarım ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrem Çakır tarafından kuruldu.

Fouridea Mühendislik Mimarlık Dış Limited Şirketi kuruldu!

Fouridea Mühendislik Mimarlık Dış Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özhan, Aslısetenay Koçdar ve Mehmet Celalett Cihan ortaklığında kuruldu.

tmmob mimarlık ödüllerini kimler aldı Haberi

tmmob mimarlık ödüllerini kimler aldı

Mimarlar Odası'nın (TMMOB) her iki yılda bir düzenlediği ve bu yıl 15. dönemi gerçekleştirilen Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri geçen pazartesi akşamı Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında verilen ödüllerde, Cengiz Bektaş'ın "Mimar Sinan Büyük Ödülü", Maruf Önal'ın "Anma Programı", İnci Aslanoğlu ve İhsan Bilgin'in "Mimarlığa Katkı Dalı Başarı Ödülü" aldı. 


Sergi 21 Mayıs'a kadar Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde ziyarete açık olacak. İstanbul'da ise 27 Mayıs ile 20 Haziran tarihleri arasında Mimarlar Odası İstanbul BK Şubesi Sergi Salonu'nda izlenebilir. Sergi Eskişehir, Konya, Adana, Kayseri, İzmir ve Samsun'u da gezecek. Gecede ödüller şu şekilde dağıtıldı: 


KAZANANLAR: 

-YAPI: Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampusu, Kocasinan-Kayseri / Emre Arolat ? YAPI: Taç Sev Yeni Kampus, Tarsus-Mersin / Kerem Erginoğlu, Hasan...