19 / 04 / 2024

tobb başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu

tobb başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu

Türk iş adamları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile 15-17 Ocak tarihlerinde Katar’ı ziyaret edecek..

Khalid El Moayed: Türk müteahhitlerden Bahreyn'e destek bekliyoruz!

Türk müteahhitlerin Bahreyn'in kalkınma planına destek vermesini beklediklerini ifade eden Moayed, birçok Bahreynlinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımları bulunduğunu, bundan sonraki süreçte sayının artma ihtimali bulunduğunu söyledi.

Sürdürülebilir Arazi Yönetimi İş Forumu düzenlendi!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Birleşmiş Milletler Çölleşmeyle Mücadele Sözleşmesi'ne göre dünyadaki kullanılabilir arazinin yüzde 25'i bozulmakta ve bu da yılda 40 milyar dolar civarında ekonomik kayba yol açmaktadır" dedi.

Rifat Hisarcıklıoğlu Eskipazar İhtisas OSB'ye destek veriyor!

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ülke açısından da önem arz eden Karabük’ün bu büyük projesine destek verdiğini ve yakından ilgilendiğini belirtti.

Rifat Hisarcıklıoğlu yatırımcıyı Cenin Sanayi Bölgesi'ne çağırdı!

Prag’da düzenlenen " Filistin Ekonomisi İçin Girişim " toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasını Cenin Sanayi Bölgesi' ne yatırım yapmaya davet etti...

Rifat Hisarcıklıoğlu: Yüksek hızlı trenle Kocaeli üretim üssü olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sadece Kocaeli'ne yatırım için gelen yabancı sermaye yıllık 1 milyar doların altına düşmüyor. Bu yaşadığımız toprakların ve üretimlerimizin kıymetini bilelim" dedi...

Forum Ankara Outlet'ten 50'şer liralık alışveriş çeki

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bugün dünyada da Türkiye'de de konuşulan en önemli meselenin ekonomik kriz olduğunu belirterek, "Krizin çözümü kendimizde" dedi

Halkbank ve TOBB'dan ev yenileme kampanyası!

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden yapı malzemeleri sektörü, üreten Türkiye'nin bankası Halkbank ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) güçlerini bir araya getirdikleri bir kampanya başladı

TOBB yapı malzemeleri sektörünü canlandıracak

Küresel krizin yol açtığı ekonomik durgunluğa çare olarak ülkeler iç pazarı canlandırmaya çalışıyor

Mobilya tasarım yarışması ödül töreni yarın yapılacak

Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğünde, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Organizasyonu, "3. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması"nın ödül töreni yarın yapılacak

Alanya'ya kurulacak Turizm Fakültesi için arazi hazır!

Konaklı Belde Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, TOBB'un Alanya'ya kurmayı planladığı Turizm Fakültesi için arazi vermeye hazır olduklarını belirtti

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

TOBB'un eski binası güvenlik karargâhı olacak

TOBB'un Ankara'daki eski binası terörle mücadelenin yeni merkezi oluyor

Rifat Hisarcıklıoğlu: Müteahhitlerimiz Pakistan'a destek verecek

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Pakistan için başlattıkları yardım kampanyasında 7 milyon lira tutarında nakit yardım topladıklarını bildirdi

`Yerel Zincirler Buluşuyor' konferansı başladı

`Yerel Zincirler Buluşuyor' Konferansı Posta Bandosu'nun eğlenceli müzikleri ile başladı

Türk müteahhitlerinin iş hacmi son 5 senede 2 katı yükseldi...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Özbekistan ticari ilişkilerini geliştirdiklerini kaydederek ;"Ticaretimiz son beş yılda yaklaşık iki katına kadar çıktı. Tercihli Ticaret Anlaşması'nın 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlamasından mutluyuz." diye konuşt

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatları sabitleniyor! TOBB Başkanı resmen duyurdu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan inşaat malzemeleri fiyatları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Kovid-19 sonrası inşaat sektörüne öncelik verilmeli!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada, Kovid-19 sonrası dönemde öncelik verilecek diğer sektörlerin ise inşaat ve altyapı olduğunu söyledi.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.

Atıl araziler, arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılmalı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, atıl durumdaki hazine ve şahıs arazilerinin arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılması gerektiğini söyledi.

Turizm Yatırımcıları Forumu İstanbul’da başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dünyada en büyük ilk 6 turizm arasına girdiğini vurgulayarak, "Dünyada en çok ziyaret edilen ilk 100 şehir içinde, ülkemizden 4 şehir (İstanbul, Antalya, Muğla ve Edirne) bulunuyor." dedi.

Hisarcıklıoğlu'ndan bankalara 'faiz indirimi ve yapılandırma' duyurusu!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Faizlerin bir süredir geriye doğru gidişini memnuniyetle takip ediyoruz ancak bu haliyle bile küresel rekabete uygun değil." dedi.

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

Türk inşaat şirketleri Türkmenistan'da önemli işlere imza attı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, birçok Türk şirketinin Türkmenistan'da önemli işler yaptığının altını çizdi...

tobb başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Haberi

tobb başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Katar Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonunda bulunacaklarına dair yaptığı yazılı açıklamada "Katar, dışa açık ve dünya ile bütünleşmiş bir ekonomi yaratmayı, güçlü ve aktif bir özel sektör oluşturarak ekonomide kamu kesiminin baskın rolünü azaltmayı amaçlıyor.” dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk müteahhitlik firmalarının Katar’da üstlendikleri projelerin 11,6 milyar dolara ulaştığını belirtti.

2022 Dünya Kupası ve 2030 Katar Ulusal Vizyonu çerçevesinde gerçekleştirilmesi öngörülen alt ve üstyapı projelerinin Türk firmaları için yeni fırsatlar sunduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, Türk ve Katar firmaları temsilcileri iş görüşmeleri yapacak.

Katarlı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisinin arttığını ifade eden ve geçtiğimiz sene yapılan Katar ziyareti ve firmalar arası iş görüşmelerinin son derece başarılı geçtiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Aynı ziyaret esnasında, TOBB ile Katar Ticaret ve Sanayi Odası arasında...