23 / 04 / 2024

TOBB laboratuvar binası

TOBB laboratuvar binası

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ndeki Laboratuar binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

İstanbul'da kentsel riskler için Yapı Laboratuvar Binası kuruluyor!

İBB ile iş birliği protokolü imzalayan Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapı laboratuvarı inşa edecek. Yapılacak laboratuvarda, kentleşme senaryoları göz önünde tutularak İstanbul’da gelecekte meydana çıkacak kentsel riskler değerlendirilecek.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

RTÜK, TOBB ikiz kulelerden 120 bin liraya kat kiraladı!

RTÜK, Ankara TOBB'un ikiz kulelerinden aylık 120 bin TL'ye iki ayrı kat kiraladı. RTÜK'ün Bilkent'te 6 katlı binası bulunuyor...

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

TOBB laboratuvar binasının temeli atıldı!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ndeki Laboratuar binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi laboratuvar binası ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi merkezi laboratuvar binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi laboratuvar binası ihalesi 28 Mart'ta!

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi merkezi laboratuvar binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 28 Mart 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Muğla Ticaret Borsası’nın hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris İlçelerinde incelemelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Menteşe ilçesinde Muğla Ticaret Borsası’nın hizmet binasının temelini attı.

Muğla Ticaret Borsası binasının temeli atıldı!

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris İlçelerinde incelemelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Menteşe ilçesinde Muğla Ticaret Borsası’nın hizmet binasının temelini attı.

KTO 5 yıldızlı odalara sahip yeni hizmet binasının temelini attı!

Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) yeni hizmet binasının temel atma töreni yapıldı.Tören öncesi şehrin kanaat önderleri ile bir araya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri'ye ikinci bir fuar alanı için düzenlenen özel toplantıya katılım sağladı.

BTSO Altıparmak Temsilcilik Binası açıldı!

BTSO Altıparmak Temsilcilik binasının resmi açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Kampüsü laboratuvar binası yapım işi ihalesi 31 Ekim'de!

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Kampüsü 'nde Makina Mühendisliği Bölümü'ne Laboratuvar Binası Yapılması İşi 31 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor. Toplam iş süresi 60 gün olarak belirlendi.

TOBB laboratuvar binası Haberi

TOBB laboratuvar binası

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Şeyh Edebali Üniversitesi'ndeki Laboratuar binası temel atma törenine katıldı.


Hisarcıkoğlu, daha sonra Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen' Ekonomiye değer katanlar' ödül törenine katıldı.


Tüfenkci, "Türkiye'nin iktisadi hayattaki başarısı öncelikle işadamlarımızın başarısıdır. Sizlerin ekonomik faaliyetleriniz kadar güveniniz, inancınız ve girişimci cesaretiniz Türkiye'yi dünyanın sayılı ekonomilerinden biri olmasını sağlayacak en önemli güçlerden biridir" şeklinde konuştu.


Türkiye'nin bölgesinde cazibe merkezi haline dönüştüğünü söyleyen Tüfenkci, "Bölgemizin en çok tercih edilen yatırım üslerinden birisi haline geldik ve bir cazibe merkezine dönüştük. 2002'den bu yana 184 milyar doları aşkın yabancı yatırım çektik. 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana ülkemize 9.6 milyar dolar tutarında uluslararası yatırım çektik. Kendi girişimcilerimiz de artık yurtdışında oyunun kurallarını kendileri belirliyor....