25 / 04 / 2024

tokat toprak su evleri yıkımı

tokat toprak su evleri yıkımı

Birinci derece deprem kuşağında yer alan Tokat'ta kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Tokat'ta kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 4 blok ve 40 konutta yıkım çalışmaları başlatıldı....

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Kanal Tokat projesi Yeşilırmak Havzası'na prestij katacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Yeşilırmak Havzası Devlet Su İşleri (DSİ) Yeşilırmak Havzası Koruma Eylem Planı Toplantısına katıldı. Toplantıda Kanal Tokat projesi de konuşuldu...

R Toprak Su İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

R Toprak Su İnşaat Anonim Şirketi, Rasim Öztoprak Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık 'ta Esenyurt, Orhangazi Mahallesi, 1658 Sokak' ta kuruldu.

Tokat’ta 4 adet gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Tokat’ta inşa edilecek 1. Grup Göletler kapsamında 4 adet gölet projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları jet hızıyla imzaladığı bildirildi.

Tokat Artova Yağcımusa Göleti kamulaştırılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Tokat Artova Yağcımusa Göleti'nin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Muş Merkez'de 8.2 milyon TL'ye satılık toprak su binası!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Muş Merkez'de bulunan Müştemilatlı Kargir Toprak Su Binası 8 milyon 258 bin 480 TL'ye 6 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

YDA Park Avenue su yalıtımında Hyfix'i seçti!

Ankara'daki YDA Park Avenue projesinin 100 bin metrekarelik toprak altı temel ve perde su yalıtımı; betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu için garantili çözüm sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile güvence altına alınıyor.

Muş'ta İl Özel İdaresi'nden 8.2 milyon TL'ye satılık su binası!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı; Muş Merkez'de yer alan müştemilatlı kargir toprak su binasını 4 Şubat 2015 tarihinde saat 10.45'te satışa çıkarıyor.

Sapanca Gölü'nün su seviyesi düştü!

Ülke genelinde etkili olan kuraklıklardan nasibini alan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin su çekmesiyle tehlikeye giren Sapanca Gölü'ne son yağışlar da etki etmedi. Göl bugün itibariyle 60 metre geride, kayıklar yerine toprak zeminde.

Abdurrahman Toprak, Kahta arıtma tesisi inşaatını inceledi!

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Volkan Bektaş ile birlikte Kahta'nın yaklaşık 35 yıllık su ihtiyacını karşılayacak arıtma tesisi ile atık su tesisinde incelemelerde bulundu.

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Tokat'ta ‘Akıllı Su Sayacı’ sistemine geçildi!

Tokat Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada; kaçak su kullanımın önüne geçilmesi ve aboneler tarafından kullanılan su miktarının takip edilebileceği akıllı su sayacı sistemi ile abonelerin suyu yüzde 10 daha ucuz kullanacağı bildirildi...

Vaillant ısı pompası ile ısıtma soğutma ve sıcak su bir arada!

Vaillant ısı pompası sistemleri mevcut fosil yakıtlar yerine doğal ısı kaynaklarını (Hava-Su-Toprak) kullanarak tek cihaz ile ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını karşılıyor.

tokat toprak su evleri yıkımı Haberi

tokat toprak su evleri yıkımı


Tokat'ta kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 4 blok ve 40 konutta yıkım çalışmaları başlatıldı.


Birinci derece deprem kuşağında yer alan Tokat'ta kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Toprak Su Evleri'nin yıkımı törenle yapıldı. 1978 yılında inşa edilen ve 4 blokta 40 konuttan oluşan 69 hissedarın ortak olduğu sitedeki yıkım çalışmalarını startını Vali Mustafa Taşkesen verdi. Törende kısa bir konuşma yapan Vali Taşkesen, Erbaa, Niksar ve Reşadiye'de 2.5 milyon TL harcanarak mikro zemin etüdü yapıldığını söyledi. Bu 3 ilçede yerin altının detaylı olarak incelendiğini belirten Vali Taşkesen, "Bu çalışmalar bittiğinde oradaki yapılarda dönüşecek. Tokat'ta ki başta Kaleardı Mahallesi olmak üzere dönüşecek çok yapı var. Bakanlar Kurulu'ndan bu karar çıktı. Kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Yakın bir gelecekte orada da kentsel dönüşüm...