23 / 04 / 2024

toki adana kozan evleri

toki adana kozan evleri

TOKİ Adana Kozan'da 13 konutu 65 bin 602 YTL fiyat ve 262 YTL'den başlayan taksitlerle satışa çıkaracak.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

Adana Kozan'a doğalgaz ne zaman gelecek?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Kozan ilçesine doğal gaz hizmeti götürülmesine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Adana Kozan'da imar değişikliğiyle ilgili açıklama!

Adana Kozan'da imara açılan bölgelerin tekrardan imara kapatıldığı yönünde çıkan haberler, Kozan Belediyesi tarafından yalanlandı.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Adana Kozan'da nazım imar planının 5 etabı bitti!

Adana'nın Kozan ilçesi; tarihi kalelerini, manastırlarını, konaklarını, hamamlarını ve daha birçok özelliğini dünya turizmine kazandırabilmek için Hükümetin 1 yıllık eylem planı içerisinde bulunan 'Kadim Şehirler' projesinde pilot bölge olmak istiyor.

Adana Kozan'a dar ve orta gelirliler için konut müjdesi!

Adana'nın Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, ilçede orta ve dar gelirli aileler için ucuz konut yapacaklarını söyledi. Öztürk, kahvaltı sonrası belediye faaliyetleri ve güncel konular üzerine gazetecilerle sohbet etti.

Adana Kozan 2. Etap TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

Adana Kozan'a demiryolu geliyor!

Adana'nın Kozan ilçesine demir yolunun gelmesi için ön çalışma başlatılıyor. Hattın Adana -İmamoğlu-Kozan ve Kadirli üzerinden geçerek Osmaniye'ye bağlanması noktasında ön çalışma başlatılacağı belirtildi.

toki adana kozan evleri Haberi

toki adana kozan evleri

Kampanyada 137 metrekarelik alanlı konutlar 65 bin 602 YTL'den başlıyor ve 75 bin 896 YTL'ye kadar yükseliyor. Başvurular 21 Ocak ile 28 Mart tarihleri arasında Halk Bankası şubelerine yapılabilecek.

 

Detaylar için: