19 / 04 / 2024

toki adana kürkçüler evleri

toki adana kürkçüler evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Mamak, Adana-Kürkçüler, Malatya-Darende ve Antalya-Kepez'e konut yaptırmak için ihale açtı.

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı: Tahliye planı yapıldı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul depremi ile ilgili yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları tek tek açıkladı. Peki İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? İşte ayrıntılar...

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

Kurban Bayramı'nda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak? 2023 Bayramda köprüler bedava mı? 

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağını sorguluyor. İşte detaylar... 

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Büyük AVM’ler bankaların olabilir!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altaş, "Toplam borcumuz 13 milyar dolar civarında. Kredilerimizi 1 yıllık faizsiz ertelesinler. Geçecekse bankaların eline büyük AVM’ler geçecek" dedi.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

toki adana kürkçüler evleri Haberi

toki adana kürkçüler evleri

TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılan Afyon-Çay, Isparta-Gönen ve Ankara-Kalecik'te yaptırılacak olan konut ve sosyal donatı inşaatı ihalelerini ise kazanan firmalar belli oldu.

Malatya Darende'ye tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 196 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle ticaret merkezi, cami, genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren toplam 480 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 3 Mart 2008 tarihinde saat 14.00'de TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Söz konusu ihaleye tüm istekliler katılabilecek.

-ANTALYA-KEPEZ-

TOKİ Antalya Kepez'e 392 adet konut, genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptıracak.

Yer tesliminden...