25 / 04 / 2024

toki afton şehit aileleri için ev

toki afton şehit aileleri için ev

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazileri için TOKİ yapılması için gerekli girişimlerde bulundu.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

TOKİ'den şehit yakını ve gazilere konut müjdesi!

Türkiye genelinde konut projelerine hızla devam eden TOKİ, şehit ve gazi yakınları için çalışmalara başladı. Kurum, 5 bin aileyi ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirecek.

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

TOKİ'nin 15 bin evi engelli ve şehit yakınına!

2020'de ev sahibi olanların arasına 'sosyal konut hamlesi' ile 100 bin kişi daha ekleniyor. Düşük tutarlı peşinat ve taksit imkanıyla kolayca ev sahibi olabilenen projede konutların 15 bini şehit yakınları ve engelliler için ayrıldı...

TOKİ şehit ailesine verilen evin parasını mı istedi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın şehit ailesine hibe edilen evin parasını istemesi Meclis gündemine getirildi.

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ, şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, 31 yılda yaklaşık 20 binden fazla şehit ailesine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine 702 milyon TL'lik faizsiz konut kredisi kullanma olanağı sunarak ev sahibi olmalarına yardımcı oldu.

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

Şehit aileleri için Gaziantep Mavi Kent'e TOKİ müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve protokol heyeti 18 Mart şehitleri Anma Programı kapsamında buluştu. Programda konuşan Yerlikaya, 277 şehit ailesi için konut müjdesi verdi.

Toki Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

15 Temmuz Milli İradeye Darbe Girişiminin kahraman ismi Ömer Halisdemir’in adının verildiği TOKİ Şehit Ömer Halisdemir Camisi törenle hizmete açıldı.

TOKİ'den Ankara'daki 3 şehit ailesine 3 konut!

Darbe girişiminde hainler tarafından 3 ferdi şehit edilen Gülşen ailesini ziyaret eden Gökçek, TOKİ tarafından aileye üç konut verileceğini söyledi.

TOKİ 1.599 şehit ailesini ev sahibi yaptı!

Şehit yakınları ve terör malulleri, faizsiz konut kredisine yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 20 yıl sabit taksit imkânı ile konut sahibi olan şehit yakını ve terör malulü sayısının bin 599 olduğunu bildirdi.

toki afton şehit aileleri için ev Haberi

toki afton şehit aileleri için ev

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazileri için TOKİ yapılması için gerekli girişimlerde bulundu. 


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek durumu Turan'a anlattı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ve TOKİ Emlak Daire Başkanı aslen Afyonkarahisarlı olan Dursun Baştürk'e talimatını verdi. 


Kumartaşlı, "Biz bu proje hazırlığını yaklaşık 1 yıldır yapıyoruz. Emekli Sandığı'ndan Hak I Kullanım Belgelerimizi aldık bu projeyi biz dernek olarak yapıyoruz ancak müracaat edecek kişilerin dernek üyesi olmasına dikkat edeceğiz. Ayrıca Muharip Gazilerimizden bazı sitemler almaktayız bu hak nasıl Şehit Aileleri ve Malullerimize faizsiz konut kredisi veriliyorsa...