28 / 03 / 2024

toki arıcılar ihale sonucu

toki arıcılar ihale sonucu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklifi 500 milyonluk bedelle Özak G.Y.O. A.Ş. & İnt-Er Yapı İnş. İş Ortaklığı verdi.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Gayrimenkul dolandırıcıları iş başında!

Sahte kimlik ve vekaletle kendilerine ait gibi gösterdikleri evleri ucuz fiyata satan dolandırıcılar son günlerde daha çok arttı. Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, dolandırıcıların pandemi dönemini fırsat bildiğini ve konuyla ilgili şikayetlerin arttığını söyledi.

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar!

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar haberimizde yer alıyor. İşte Çamlıvadi fiyatları Arıcılar ve Çamlıvadi proje detayları...

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bağcılar'da 822 yeni konut inşa edecek. 

Bağcılar'ın nüfusu kentsel dönüşümle arttı!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Bağcılar 745 bin 125 kişilik nüfusuyla İstanbul’un en büyük 3’üncü ilçesi oldu. Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinde başarılı olmasıyla nüfusun arttığı belirtildi.

Hatay Ayakkabıcılar Sitesi'nde 7.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Hatay Ayakkabıcılar Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı yapım işini 7 milyon 800 bin TL'ye ihale ediyor.

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

toki arıcılar ihale sonucu Haberi

toki arıcılar ihale sonucu


TOKİ'nin İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı”  modeliyle satışa çıkardığı Arsanın satışı ihalesinde ilk oturum yapıldı. 


İstanbul Kağıthane 7755/4, 7756/2 ve 7756/3 parsellerde bulunan arsa ihalesinin ilk oturuma ilgili firmalar tarafından yoğun ilgi gösterildiğini belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı modeliyle satışa sunduğumuz arsanın ilk ihalesine ilgili 14 firma katılıp teklif verdi. En yüksek teklifi 500 milyonluk bedelle Özak G.Y.O. A.Ş. & İnt-Er Yapı İnş. İş Ortaklığı sundu. İdare olarak yapılan teklifleri inceleyip İhaleye katılan ilgili firmaları ikinci oturuma davet edeceğiz. İkinci oturum sonunda alınan teklifleri göre ihaleyi kazanan ilgili firmayı açıklayacağız." dedi.


"Yoğun ilgi gösterilen arsamız İstanbul’un en merkezi yerindedir." diyen Turan, “ İhalenin içerisinde ayrıca 803 metrekarelikcami alanı ve 531 metrekarelik park...