29 / 03 / 2024

toki başpınar evleri

toki başpınar evleri

Kentsel dönüşüm çalışmalarının Ankara'daki lokomotifi Altındağ Belediyesi, Gültepe (çinçin) 3. etap toplu konutları, Şükriye Mahallesi toplu k-nutları ile birlikte Başpınar Mahallesi toplu konut çalışmalarını da sürdürüyor...

Migros'ta pazar indirimi! Pınar süzme peynir 69,90 TL’ye, koçbaşı nokut 39,90 TL’ye, yerli pirinç 44,90 TL’ye düştü!

Migros’tan hafta sonuna özel birçok kategoride indirimli ürünler raflardaki yerini aldı. Bu kapsamda, Pınar süzme peynir 69,90 TL’ye, koçbaşı nokut 39,90 TL’ye, yerli pirinç 44,90 TL’ye düştü. İşte 17 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde teslimler başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 1. Etap projesinde teslimler başladı.  Temeli 25 Mayıs 2021 tarihinde atılan KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri projesinde 664 konut ve 14 dükkan olmak üzere toplam 678 bağımsız birim yer alıyor.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılınç, Mahir Kırış ve Muharrem Başpınar ortaklığında kuruldu...

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki 4 konutun başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Minas Park Gürpınar Evleri fiyatları 483 bin TL'den başlıyor!

Toplam 72 adet daireden meydana gelen Minas Park Gürpınar Evleri fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. Proje MB Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

toki başpınar evleri Haberi

toki başpınar evleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliği yapılarak gerçekleştirilen Başpınar Toplu Konut Projesi, 11 blok ve 474 daireden oluşuyor. 27 bin m2 alana kurulan toplu konut projesi konutların yanı sıra ticaret merkezi de ile dikkat çekecek. 


Gecekondusu yıkılan vatandaşlar oturacak TOKÎ ve Altındağ Belediyesi, çarpık yapılaşma ve gecekonduların önüne geçerek Altındağ'da uyguladığı kentsel dönüşümle bölgeyi çağdaş bir görünüme kavuşturuyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölgede Altındağ Belediyesi, gecekonduları yıkılan vatandaşları TOKİ konutlarıyla buluşturacak. 


Başpınar Mahallesi toplu konutlarının inşaatına Mart 2013 tarihinde başlandı. 2014 yılı sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen projenin Başpınar Mahallesi'ne canlılık getirmesi hedefleniyor. 

Yeni projeler yolda 2004 yılında yüzde 85'i gecekondularla kaplı, yüzde 70'i imarsız olan Altındağ'da bugün gecekonduların yerine modern yapıların almaya başladığını, Altındağ'ın imarının ise %97 oranıyla tamamlandığını...