29 / 03 / 2024

TOKİ Bilecik Osmaneli ihale

TOKİ Bilecik Osmaneli ihale

TOKİ tarafından Bilecik Camikebir Mahallesi'nde hayata geçirilecek Osmaneli 100 konut ile 11 dükkan için ihale gerçekleşti. Proje başvurular 20 Mart başlıyor.

TOKİ Bilecik Osmaneli 100 konut ihalesi bugün!

TOKİ Bilecik İli, Osmaneli İlçesi,Camiikebir mahallesinde toplamda 100 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Bilecik Osmaneli 100 konut ihalesi bugün.

TOKİ Bilecik Osmaneli 100 konut ihalesi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bilecik İli, Osmaneli İlçesi,Camiikebir mahallesinde toplamda 100 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bilecik Osmaneli'nde Aile Sağlığı Merkezi inşa edecek!

TOKİ Bilecik İli Osmaneli İlçesi Beşevler 1'er Adet 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve Eczane İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. İşte TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kura çekilişi detayları...

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Osmaneli’nde TOKİ 2+1 ve 3+1!

TOKİ Bilecik Osmaneli’inde proje inşa edecekken bu projenin detayları ise son derece merak edilmekte. Peki TOKİ, Bilecik Osmaneli’nde kaç konut inşa edecek? İşte detaylar…

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

6 soruda TOKİ Bilecik Sosyal Konut Projesi 2022! Bilecik ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ Bilecik 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bilecik projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bilecik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ'den o ile son dakika müjdesi! Ev almak isteyenler dikkat! 340 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren TOKİ, Bilecik'te 340 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

Bilecik Osmaneli'deki 150 konağın restorasyonu 2022'de bitecek!

Bilecik Osmaneli'ndeki tarihi konakların restorasyonla turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de devam etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tescilli 150 konağın restorasyonunu 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Bilecik Osmaneli Konakları restore ediliyor!

Bilecik Osmaneli'de kerpiç taş ve ahşap kullanılarak inşa edilen cumbalı konaklar, restore edilerek turizme kazandırılacak. 

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020!

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020 ve TOKİ Gölpazarı kura sonucu listesi...

TOKİ Bilecik Osmaneli ihale Haberi

TOKİ Bilecik Osmaneli ihale

Bilecik Camikebir Mahallesi'nde yapılması planlanan Osmaneli Toki Konut ve İşyeri Projesinde ihale gerçekleştirildi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçemiz Camikebir Mahallesinde inşa edilecek 100 konut ile 11 dükkanın ihalesi yapıldı. 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işleri de yer alıyor. Yüksekliği zemin+6 olan projede konutların bir tanesi 1+1, otuz tanesi 2+1 ve altmış dokuz tanesi 3+1 planında inşa edilecek. Blokların cephe tasarımlarında geleneksel mimari ile modern mimari sentezlendi. Cephelerde zemin kat seviyesine kadar Haydarpaşa GarTnın yapımında da kullanılan Lefke taşı kullanılacak. Konut ve işyeri almak isteyenler 20 Mart Pazartesi gününden itibaren Osmaneli Belediyesine müracat edebilecekler.



Osmaneli...