24 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Gemlik evleri

TOKİ Bursa Gemlik evleri

TOKİ tarafından Bursa'nın Gemlik İlçesi'ne bağlı Cihatlı Mahallesi'nde Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 230 konut yapılması planlanıyor..

TOKİ Bursa'da 224 konut yapacak!

Bursa İli Gemlik İlçesi Kayhan - Cihatlı Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatları 25 Temmuz'da ihale edilecek..

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te yüzde 20 indirimle arazi fırsatı! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf!

Bursa İli Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi'nde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satışa çıkardı.

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Gemlik projesi için düğmeye bastı! 509 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 509 konut yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik projesinin ihalesini 7 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020!

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020 ve TOKİ Gemlik kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Bursa Gemlik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik Cihatlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik Cihatlı projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bursa Gemlik evleri Haberi

TOKİ Bursa Gemlik evleri

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin talebi üzerine Bursa İli, Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi sınırları içinde, Kentsel Yenileme Projesi yapılması planlanıyor. 

Hızlı artan konut talebinin planlı bir şekilde karşılanmasını sağlamak amacı ile yapılacak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 230 konut inşa edilecek. Projede aynı zamanda altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.

Proje alanı 46 bin 930 metrekare olarak hesaplanan TOKİ Bursa Gemlik projesinin tamamlanma süresi ortalama 16 ay olarak planlandı.

Bu süre içerisinde kazı ve hafriyat işlemleri ile üstyapı inşaatı çalışmaları eşzamanlı olarak devam edecek.

Proje dahilinde yapılması planlanan toplu konutların, mevcut inşaat teknolojileri ile en üst düzey teknolojilere göre yapılacağı için en az 50 senelik bir fonksiyonel ömre sahip olacağı öngörülüyor.

Proje bedeli ise 13 milyon 800 bin TL...