29 / 03 / 2024

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları ne zaman

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları ne zaman

TOKİ Bursa Orhaneli Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. 3+1 daireler için 6 bin TL başvuru ücreti alınan projede 132 adet konut için talep toplanıyor.

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Orhaneli'de 132 adet konut için talep toplanıyor. Projede dairelerin satış fiyatları 97 bin 500 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Orhaneli'ne müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhaneli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhaneli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhaneli 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Orhaneli'de konutta talep patlaması yaşanıyor!

Olaycom yazarlarından Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Orhaneli'de konut piyasasını kaleme aldı.

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021!

TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Orhaneli projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bursa Orhaneli ve Büyükorhan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bursa İli, Orhaneli ve Büyükorhan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31226 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bursa Orhaneli 2020 fiyatları ve başvuru detayları!

TOKİ Bursa Orhaneli 2020 fiyatları ve başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Orhaneli 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Orhaneli başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtları...

Bursa Orhaneli alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli alt gelir grubu projesindeki 52 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bursa Orhaneli alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Bursa Orhaneli ve Harmancık'ta acele kamulaştırma kararı!

Bursa İli, Orhaneli ve Harmancık ilçelerinde Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projelerinin gerçekleştirilebilmesi için acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları ne zaman Haberi

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları ne zaman

Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen ve 132 tane dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Bursa Orhaneli'de 120 aydan 240 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. 


TOKİ Bursa Orhaneli Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Bursa Orhaneli şubesi tarafından yürütülüyor. Projede 2+1 daire başvuru bedeli 4 bin TL, 3+1 daire başvuru bedeli 6 bin TL olarak belirlendi. 


Bursa TOKİ Orhaneli'de 2 oda 1 salon konut fiyatları 97 bin 500 TL'den, 3 oda 1 salon konut fiyatları ise 144 bin TL'den başlıyor. 


Dairelerin 75 metrekare ve 110,81 metrekare büyüklükte tasarlandığı TOKİ Bursa Orhaneli başvuru süresi 29 Ocak 2016 tarihinde sona erecek. 


Satış duyurusu için