20 / 04 / 2024

toki Çankırı Atkaracalar 2017

toki Çankırı Atkaracalar 2017

TOKİ tarafından Çankırı’nın Atkaracalar İlçesi’nde inşa edilecek olan 193 konut için ihale yapıldı.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da 349 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesiyle 150 yeni konut geliyor!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı 2023 projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Çankırı Yapraklı’ya geliyor! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Yapraklı projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Yapraklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Yapraklı 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Çankırı Orta sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Orta projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Orta projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Orta 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Çankırı Merkez’e geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Çankırı Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

toki Çankırı Atkaracalar 2017 Haberi

toki Çankırı Atkaracalar 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çankırı’nın Atkaracalar İlçesi’nde inşa edilecek 193 konutun ihalesi yapıldı. 19 Nisan, Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+6 olan konutların 165’i 2+1 ve 28’i ise 3+1 planında inşa edilecek.


Proje aşamasında modern ve yerel mimari sentezlendi. Yerleşim alanı; dükkânları, camisi, parkı, peyzajı ile nitelikli sosyal çevre olarak planlandı. Zemin kat seviyesinde taş kaplamalar kullanıldı.


TOKİ...