28 / 03 / 2024

TOKİ Denizli Merkezefendi ödeme

TOKİ Denizli Merkezefendi ödeme

TOKİ tarafından Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yaptırılan konutlarda 130 Türk Lirası ödemesi bulunan evler için 270 ay vade yapılacak.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Merkezefendi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Merkezefendi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Merkezefendi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Merkezefendi sosyal konut projes

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Denizli Merkezefendi'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi'de bulunan arsayı 9 milyon 977 bin 500 TL'ye satışa çıkardı.

Denizli Merkezefendi'de 83.8 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesinde yer alan 15 arsayı 83 milyon 788 bin 468 TL'ye satıyor.

Denizli Merkezefendi'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Denizli 7. İcra Dairesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Hacıeyüplü Mahallesi, 119 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2021 başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesinde yer alan 22 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli Merkezefendi'de 19.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Denizli 2. Satış Memurluğu, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saraylar Mahallesi, 6649 ada 23 parselde yer alan gayrimenkulü 19 milyon 180 bin TL'ye satıyor...

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi ödeme Haberi

TOKİ Denizli Merkezefendi ödeme

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yaptırılan konutlarda sona gelindi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ve Başbakanlık TOKİ işbirliği ile yapılan, 130 Türk Lirası ödemesi bulunan evler için 270 ay vade yapılacak.


Vali Hasan Karahan, Denizli Valiliği tarafından yürütülen, Karahasanlı Mahallesinde inşaatı devam eden proje hakkında yüklenici firma temsilcilerinden bilgi aldı.


Projenin en kısa zamanda tamamlanması talimatını veren Karahan, “Konutlar için başvurular geçtiğimiz Mart ayı içinde yapılmıştı. Başvuru sahipleri arasında gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra belirlenen kriterleri taşıyan gerçek ihtiyaç sahiplerine konutlar teslim edilecek. Böyle bir fırsatı ihtiyaç sahibi ailelerimize sunan Hükümetimize ve diğer tüm ilgililere vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Toplamda 35 bin 100 TL’ye mal olacak olan konutlar, bürüt 67,5 metre kare ve...