25 / 04 / 2024

toki emekli 2017

toki emekli 2017

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emeklilerin hayallerini gerçekleştiriyor.

Emekliye ucuz ev!

Bugün Emekliler Günü. Hayata geçirilen çok sayıda düzenleme emeklilerin yüzünü güldürürken, yeni müjdelerin de hazırlıkları yapılıyor.

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'nin Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.

TOKİ'den büyük fırsat!

2017 yılında emekliye konut kampanyasına ağırlık vererek "Evi olmayan emekli kalmasın" düşüncesini destekleyen TOKİ, ev alamayanlar için tüm imkanlarını seferber etti.

TOKİ'den Avcılar'a ucuz konut geliyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Avcılar İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret etti. Kaynarca burada Dernek Başkanı Necdet Kömeçoğlu ile birlikte, TOKİ'nin yeni yapılacak konutlarının emekliler için yüzde 25’i indirimli olacağı müjdesini verdi.

Emeklilere ucuz ev müjdesi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, emeklilere düşük bedelle ev sözünün arkasında olduklarını belirtti. Bakan Elvan, Mersin merkez ve ilçelerde tahsisi yapılan arsalara TOKİ'nin yapacağı konut inşaatlarının yüzde 20'si tamamlandığında talep toplamaya başlayacaklarını söyledi.

TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ emeklilere özel 321 adet konutu önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kurayla satışa çıkacak dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ'den emeklilere büyük fırsat!

TOKİ’nin 2017’de inşa edeceği konutlarda emekliler için büyük fırsatlar var. Kurum, bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek. Projelerden ev sahibi olmak için herhangi bir emekli derneğine üye olma şartı yok.

Ergün Turan: Ameliyat masasındaki cerrah kadar hassasız!

Yöresel mimariye geçtiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Turan, "TOKİ bir beton canavarı gibi gösteriliyor. Şehre dair endişe duyanların kaygılarını anlıyoruz. Bu endişeleri biz de taşıyoruz. Bu yüzden de ameliyat masasındaki cerrah kadar hassasız" şeklinde ifadelerde bulundu.

TOKİ'den emeklilere 300 TL taksitle ev!

TOKİ'den emeklilere büyük müjde. 2017 yılında yapılan konutların 15 bini emeklilere ayrılacak. Emekliler ayda ortalama 300 lira taksitle ev sahibi olabilecek.

TOKİ 2017'de emeklilere kaç konut ayırdı?

TOKİ, bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek, bu rakamın 15 bini, yani yüzde 25'i emeklilere ayrılacak.

TOKİ'den her yıl 15 bin emekliye ev!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "2016'da 15 bin emeklimizi ev sahibi yaptık. Bundan sonra da her yıl yaklaşık 15 bin emekli vatandaşımızı konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi.

TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel 509 Adet Konut Projesi'ndeki 198 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

103 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki,TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil 466 Adet Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 103 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları saat: 10.00’dan açıklanıyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu 13 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi yarın saat: 10.00’da yapılacak. Toplamda 75 adet dairen emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün belirlendi. Kura çekilişinin saat: 10.00 'da yapıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi 05 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

toki emekli 2017 Haberi

toki emekli 2017

Emeklileri ev sahibi yapmak için seferber olan T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bunun için 'talep projeleri' ve 'sosyal konut projelerinden yüzde 25 kontenjan ayrılması' şeklindeki 2 ayrı yöntem uyguluyor. Bu yıl 25 bin emekliyi ev sahibi yapmayı hedefleyen TOKİ, sosyal konut üretiminde dar ve orta gelir grubunun yanı sıra emekli vatandaşları da ev sahibi yapmak için yeni planları devreye soktu.


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, her ilde ürettikleri projelerde yer alan dairelerin yüzde 25'ini emeklilere ayırdıklarını, geçen yıl 17 bin olan sayının bu yıl 20-25 binli bir seviyeye yükseltileceğini ifade etti. Emekliler böylece ayda 300 lira taksitle ev sahibi olma imkanına kavuşacak.


KURADA ÇİFTE FIRSAT

TOKİ, projeleri inşa ettikçe başvuruları alacak. Her projede eğer başvuru sayısı konut sayısını aşarsa kura...