29 / 03 / 2024

toki emekli konutları 2017

toki emekli konutları 2017

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emeklilerin hayallerini gerçekleştiriyor.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Malmeydanı TOKİ Emekli sözleşmeleri!

Malmeydanı TOKİ Emekli Konutları için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz!

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz bugün belli olacak. Projede yer alan konutlar TOKİ ve Nilüfer Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Emekli sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirdiği emekli konutlarının sözleşmeleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

toki emekli konutları 2017 Haberi

toki emekli konutları 2017

Emeklileri ev sahibi yapmak için seferber olan T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bunun için 'talep projeleri' ve 'sosyal konut projelerinden yüzde 25 kontenjan ayrılması' şeklindeki 2 ayrı yöntem uyguluyor. Bu yıl 25 bin emekliyi ev sahibi yapmayı hedefleyen TOKİ, sosyal konut üretiminde dar ve orta gelir grubunun yanı sıra emekli vatandaşları da ev sahibi yapmak için yeni planları devreye soktu.


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, her ilde ürettikleri projelerde yer alan dairelerin yüzde 25'ini emeklilere ayırdıklarını, geçen yıl 17 bin olan sayının bu yıl 20-25 binli bir seviyeye yükseltileceğini ifade etti. Emekliler böylece ayda 300 lira taksitle ev sahibi olma imkanına kavuşacak.


KURADA ÇİFTE FIRSAT

TOKİ, projeleri inşa ettikçe başvuruları alacak. Her projede eğer başvuru sayısı konut sayısını aşarsa kura...