29 / 03 / 2024

toki emekli şartları

toki emekli şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emeklilerin hayallerini gerçekleştiriyor.

Emeklilerin TOKİ'den ev alabilme şartları!

TOKİ, emeklileri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. Kirada yaşayan emekliler, kimlik fotokopisiyle başvurabilecek. Ayda 250 lira taksitle ev için tek şart üzerine kayıtlı mülkiyet olmaması...

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları!

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları saat: 10.00’dan açıklanıyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu 13 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi yarın saat: 10.00’da yapılacak. Toplamda 75 adet dairen emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün belirlendi. Kura çekilişinin saat: 10.00 'da yapıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi 05 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Aksaray Merkez TOKİ Emekli Konutları kura!

Aksaray Merkez TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 300 adet daire emekliler için satışta.

toki emekli şartları Haberi

toki emekli şartları

Emeklileri ev sahibi yapmak için seferber olan T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bunun için 'talep projeleri' ve 'sosyal konut projelerinden yüzde 25 kontenjan ayrılması' şeklindeki 2 ayrı yöntem uyguluyor. Bu yıl 25 bin emekliyi ev sahibi yapmayı hedefleyen TOKİ, sosyal konut üretiminde dar ve orta gelir grubunun yanı sıra emekli vatandaşları da ev sahibi yapmak için yeni planları devreye soktu.


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, her ilde ürettikleri projelerde yer alan dairelerin yüzde 25'ini emeklilere ayırdıklarını, geçen yıl 17 bin olan sayının bu yıl 20-25 binli bir seviyeye yükseltileceğini ifade etti. Emekliler böylece ayda 300 lira taksitle ev sahibi olma imkanına kavuşacak.


KURADA ÇİFTE FIRSAT

TOKİ, projeleri inşa ettikçe başvuruları alacak. Her projede eğer başvuru sayısı konut sayısını aşarsa kura...