29 / 03 / 2024

TOKİ Gaziantep İslahiye konutları

TOKİ Gaziantep İslahiye konutları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde Gaziantep İslahiye ilçesine yapılan 352 konut, sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

TOKİ Gaziantep İslahiye'de 240 taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Gaziantep İslahiye projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep İslahiye 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonucu 10.07.2020!

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonucu 10.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonucu 10.07.2020 listesi ve Gaziantep İslahiye kura sonuçları...

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi! 

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonucu...

TOKİ Gaziantep İslahiye 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ Gaziantep İslahiye 100 bin konut 2020 projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 şeklindeki konutların kuraları bugün çekilecek...

TOKİ 100 bin konut Gaziantep İslahiye 2020 projesi başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep İslahiye 2020 projesi başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Gaziantep İslahiye başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep İslahiye 2020 fiyatları ne kadar? 

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Gaziantep Islahiye son başvuru tarihi!

TOKİ Gaziantep Islahiye son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuru tarihi!

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Gaziantep İslahiye konut belirleme kurası bugün saat 11:00'de başladı. Peki, TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Gaziantep İslahiye kurası bugün çekiliyor!

TOKİ ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortak yürüttüğü Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap'ta “Konut Belirleme Kurası” bugün çekiliyor...

Gaziantep İslahiye TOKİ çekiliş sonuç listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura çekimi yarın yapılacak. 

TOKİ Gaziantep İslahiye konutları Haberi

TOKİ Gaziantep İslahiye konutları

Hanağzı Mahallesi'nde yaptırılan ve geçtiğimiz yıl kasım ayında çekilişi yapılan 1+1 ve 2+1 odalı 352 daire tamamlandı.


Hak sahipleri işlemlerin ardından evlerini teslim aldı. AK Parti İslahiye İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, projede emeği geçenlere teşekkür etti. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural'ın projenin hızlandırılmasında katkısı bulunduğunu hatırlatan Erdoğan, ilçenin konut probleminin çözümüne destek olacaklarını dile getirdi. Anahtarlarını teslim alan vatandaşlar ise TOKİ yetkililerine ve emeği geçenlere minnettar olduklarını dile getirdiler.


 Yeni...