19 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantepte gazetecilere konut inşa edecek

TOKİ Gaziantepte gazetecilere konut inşa edecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Gaziantep'te yaşayan gazetecilere toplu konut yapacak. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) uzun süredir üzerinde çalıştığı projede mutlu sona ulaştı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Balıkesirli gazetecilere konut müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu katıldığı Balıkesir Gazetciler Cemiyeti (BGC)’nin düzenlendiği ‘Bahar Pikniği’nde gazetecilere konut müjdesini verdi.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

TOKİ Konya Sarayönü'ne 883 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Konya Sarayönü ilçesine 883 konut yapılacağı bildirildi. Konya Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, gazetecilere açıklama yaptı.

TOKİ Çankırı'ya 364 konut inşa edecek!

Çankırı'da TOKİ tarafından emekliler için 364 konut yapılacak. Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanının yayınlandığını bildirdi.

TOKİ Gaziantepte gazetecilere konut inşa edecek Haberi

TOKİ Gaziantepte gazetecilere konut inşa edecek

Gaziantep'e yapılacak olan 50 bin konutluk Kuzey Şehir Projesi lansmanı için ekibiyle birlikte kente gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, GGC'nin hazırladığı çalışmayı onayladı. GGC Başkanı İbrahim Ay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Büyükşehir Belediyesinde bir toplantı yaptı. 


Sabah...