29 / 03 / 2024

toki harp ve vazife malulleri

toki harp ve vazife malulleri

TOKİ'nin 81 ilde iş yaptığı şantiye sayısı 700'ü aktif olmak üzere 3 bini aştı. Bunların yüzde 40'ını geliri 2 bin 600 liranın altında olan aileler için yapılan konutlar oluşturdu.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

TOKİ'den faizsiz konut kredisi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlere açılacak faizsiz konut kredisi miktarını 2015 yılı için 86 Bin Türk Lirası olarak belirledi.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

toki harp ve vazife malulleri Haberi

toki harp ve vazife malulleri

TOKİ'nin 81 ilde iş yaptığı şantiye sayısı 700'ü aktif olmak üzere 3 bini aştı. Bunların yüzde 40'ını geliri 2 bin 600 liranın altında olan aileler için yapılan konutlar oluşturdu. TOKİ, yapılan bir yönetmelik değişikliğiyle şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine faizsiz konut kredisi vermeye başlamıştı. Bugüne kadar 364 milyon liralık faizsiz konut kredisi açıldı. Şehit yakınları da faizsiz konut kredisine yoğun ilgi gösterdi. 2014 yılı içinde, başvuranların sayısı bin 356 kişi oldu. TOKİ'nin yaptığı işler, TBMM KİT Komisyonu'na sunulan raporlarla ortaya çıktı. Buna göre TOKİ, ikinci merkezini İstanbul'da oluşturdu. Ankara'da 459 personelin görev yaptığı TOKİ'nin, Halkalı'daki merkezine Projeler, İhale, Krediler, Strateji Daire Başkanlığı ile Uygulama Daire Başkanlığı taşındı. Personel sayısı ise 205'e yükseldi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM AĞIRLIKLI 

TOKİ'nin...