29 / 03 / 2024

TOKİ Hasanı Basri

TOKİ Hasanı Basri

TOKİ, Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'deki 160 adet konutu satışa çıkardı. Konutların fiyatları 80 bin 964 TL ile 113 bin 577 TL arasında değişiyor

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Hasan Basri Üstün tarafından kuruldu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Kentsel dönüşümde eksiklerimizi en aza indirmeliyiz!

İzmir'de meydana gelen deprem kentsel dönüşümün önemini bir kez daha hatırlattı. Deprem kuşağında bulunan Türkiye'de, kentsel dönüşüm çalışmaları deprem yönetmeliğine göre planlanıyor. Sabah Gazetesi'nden Hasan Basri Yalçın bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm bilincini kaleme aldı. 

Enha İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enha İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Enes Gürlü ve Hasan Basri Azak ortaklığında kuruldu.

Sur’un inşası için 1.5 milyar lira harcandı!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, tarihi Sur İlçesi'nde devam eden onarım çalışmalarını inceledi...

Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, "UNESCO ve Diyarbakır" konulu istişare toplantısında, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yıkılan ve yakılan Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor" dedi...

Diyarbakır yeniden inşa edildi!

Bir dönem terörle anılan Diyarbakır, kötü günlerini geride bıraktı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Huzuru sağladık, 2015-2018 arasında yüzde 50 büyüdük. Şimdi hedef 2 yılda 25 bin kişiye istihdam sağlamak” dedi.

TOKİ Hasanı Basri Haberi

TOKİ Hasanı Basri
T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'de 160 adet konutu satışa sunuyor. 


TOKİ Yakutiye konutlarında en düşük fiyat 80 bin 964 TL, en yüksek fiyat ise 113 bin 577 TL olarak belirlendi. 


Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'deki 160 adet TOKİ konutunun satışında yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat ile 96, 108 ve 120 ay vade uygulanıyor. 


TOKİ Erzurum Yakutiye evlerine 2 bin TL başvuru bedeli ile 506,03 TL ve bin 64,78 TL arası aylık taksitler ödeyerek sahip olunabiliyor. 


Erzurum TOKİ Yakutiye evleri için 04 ve 29 Haziran 2012 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Yetkili Şubelerine başvuru yapmak yeterli. 


Detaylı bilgi için:  www.toki.gov.tr ve 0(312) 565 20...