29 / 03 / 2024

TOKİ hizmet alım işi ihalesi

TOKİ hizmet alım işi ihalesi

TOKİ Ankara, Kayseri, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Iğdır ve Ardahan İllerinde 3194 Sayılı İmar Kanunu Kapsamında Hizmet Alım İşi ihalesini 5 Haziran 2018 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ muhtelif alanlarda hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Muhtelif Alanlarda 3194 Sayılı İmar Kanunun 15 16 ve 18 Maddesi Uyarınca Yapılacak 3 Paket İmar Uygulamaları İle Tescil Harici Alanların Tescili, Plankote ve Halihazır Harita İşlerinin Yapılması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ 8. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 5. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 5. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 4. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 4. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 3. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 3. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 2. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 2. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 1. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 8. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 21 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ 7. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 7. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 21 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ 7. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 7. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:30'da yapılacak.

TOKİ 5. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 20 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 5. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 20 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ 4. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 14 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 4. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 14 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ 3. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 14 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 3. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 14 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu'nca Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 25 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

İnşaat sektöründe hizmet alım-satımda yeni dönem!

İnşaat sektörü için online çözümler sağlayan sektörün pazaryeri Workindocom, hizmet alım-satım ve insan kaynakları konularını da daha pratik hale getiriyor.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi bugün saat 11:00'te yapılacak.

TOKİ hizmet alım işi ihalesi Haberi

TOKİ hizmet alım işi ihalesi


Ankara, Kayseri, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Iğdır ve Ardahan İllerinde 3194 Sayılı İmar Kanunu Kapsamında Hizmet Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:


İhale Kayıt Numarası    :    2018/2218751-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Yaklaşık 1.078 Hektarlık Alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu Kapsamında Hizmet Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer    :    Ankara, Kayseri,...