25 / 04 / 2024

toki ihaleleri

toki ihaleleri

TOKİ, Hatay, Kahramanmaraş, Aydın ve Sinop illerindeki 1.230 yeni konut için  bugün düğmeye basıyor. 4 ildeki yeni projelerin ihalesi bugün yapılacak. İşte merak edilen TOKİ projelerine ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den o 4 ile 1.230 yeni konut müjdesi! Pazartesi resmen düğmeye basılıyor! 

TOKİ, Hatay, Kahramanmaraş, Aydın ve Sinop illerindeki 1.230 yeni konut için düğmeye bastı. 4 ildeki yeni projelerin ihalesi pazartesi günü gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor

TOKİ, Ankara'nın 7 farklı mahallesinde 67 adet arsayı 36 ay vade ve yüzde 25 peşin parayla satılığıa çıkardı. TOKİ'nin arsalarından almak isteyenler için yapılacak açık artırmanın tarihi de belli oldu.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 25 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ ihaleleri meclis gündemine taşındı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, "1994-2015 yılları arasında 6 Şubat tarihi itibariyle TOKİ'den en fazla ihale verilen firma hangisidir? Bu şirkete son 11 yılda TOKİ tarafından verilen ihalelerin toplam bedel tuta

Toki, 240 ay vadeyle işyeri sahibi yapıyor!

Toki 35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Toki 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ'den 240 ay vadeyle işyeri!

35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Toki Ankara'da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ni kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'm adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor...

Toki 35 ilde 182 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Toki, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. İhale 21 Ağustos' ta yapılacak.

Toki Ankara'ya dev bir üniversite kampüsü kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savası'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel dönüşüm kapsamında 1051 adet konut inşa edecek!

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1 Etap 1051 Adet Konut, 126 Adet Dükkan, 1'er Adet 750 Kişilik Cami, 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve Sağlık Ocağı inşaat yapım işi ihaleleri 19 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Toki ve Emlak Konut GYO ulusal mimari proje yarışması düzenliyor!

Toki ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Mimarlara ve mimarlık 4. sınıf öğrencilerine açık olacak yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek.

Hazine arazisi satış ihaleleri nasıl yapılır?

Hazine arazisi satış ihale ilanları gazete, internet ve defterdarlık binalarının ilan tahtaları olmak üzere 3 yolla duyuruluyor. Peki, hazine arazisi satış ihaleleri nasıl yapılır?

toki ihaleleri Haberi

toki ihaleleri

TOKİ, Hatay, Kahramanmaraş, Aydın ve Sinop şehirlerinde hayata geçireceği yeni projeleri için bugün düğmeye basıyor. TOKİ, 4 ilde toplam 1.230 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Hatay projesi Payas ilçesinde, Kahramanmaraş projesi Çağlayancerit ilçesinde, Aydın projesi Söke ilçesinde, Sinop projesi ise Durağan ilçesinde inşa edilecek.

Peki TOKİ hangi şehirde kaç konut hayata geçirecek? TOKİ Hatay, Kahramanmaraş, Aydın ve Sinop projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte o 4 şehirdeki TOKİ projeleriyle ilgili tüm ayrıntılar...

TOKİ Hatay Payas 2. Etap projesi çerçevesinde 542 adet konut, 32 adet dükkan hayata geçirilecek. Aynı zamanda 1 adet 24 derslikli ilkokul ile 1 adet 24 derslikli ortaokul inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de hayata geçirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit projesinde 50 adet konut, Fatih Mahallesi'nde ise...