24 / 04 / 2024

toki istanbul inşaat aşamasındaki projeleri

toki istanbul inşaat aşamasındaki projeleri

TOKİ, İstanbul'da hangi projelere başladı? TOKİ'nin İstanbul'da inşaat aşamasında olan projeleri hangileridir? İstanbul'da TOKİ tarafından inşaatına yeni başlanan veya ilan aşamasındaki projeleri neler? İşte TOKİ İstanbul yeni projeler listesi 2014!

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

TOKİ'den inşaat sektörüne 150 milyar lira kaynak!

2003-2018 yıllarında alt ve orta gelir grubu vatandaşlar için ihale tarihi alınmış projelerle 835 bin sosyal konut rakamına ulaşan TOKİ, 15 yılda inşaat sektörüne de yaklaşık 150 milyar lira kaynak aktardı.

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

Kanal İstanbul, inşaat maliyetinin 50 katı işlem hacmine talip!

Sabah Gazetesi Ekonomi yazarı Prof. Dr. Kerem Alkin bugünkü yazısında 'çılgın proje' olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un inşaat maliyetinin 50 katı bir işlem hacmine denk gelen 500 milyar dolara talip olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı..

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm projeleri yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'da 9 kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projelerinde son durum... 

İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ projelerinde inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor. İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri..

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden konut projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 konut projesi.. 

toki istanbul inşaat aşamasındaki projeleri Haberi

toki istanbul inşaat aşamasındaki projeleri

TOKİ İstanbul yeni projeler listesi 2014!


TOKİ (T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi) tarafından İstanbul'da 04 Şubat 2014 itibariyle yapımı devam eden toplu konut uygulamaları ve projeleri şöyle; 


İstanbul İli Toplu Konut Uygulamaları


Proje adı Proje Tipi Proje Durumu Yüklenici Firma Konut sayısı Seviye


1- İstanbul İli Arnavutköy İlçesi 1'er Adet Belediye Hizmet Binası, Kültür Merkezi, Nikah Sarayı, Ticaret Merkezi Binaları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi Altyapı ve sosyal donatı İlanda %0


2- Bilecik, Düzce, İstanbul, Kocaeli, Sakarya İllerindeki 1109 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Sevgi Evleri, Cami, Ticaret Merkezi, Yurt, İlköğretim Okulu, İdari Bina ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile...