19 / 04 / 2024

toki istanbul toplu konut projeleri

toki istanbul toplu konut projeleri

TOKİ, İstanbul'da hangi projelere başladı? TOKİ'nin İstanbul'da inşaat aşamasında olan projeleri hangileridir? İstanbul'da TOKİ tarafından inşaatına yeni başlanan veya ilan aşamasındaki projeleri neler? İşte TOKİ İstanbul yeni projeler listesi 2014!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Arsa alacaklara müjde: TOKİ İstanbul, İzmir ve Ankara'da uygun fiyata arsa satacak! 48 ay vadeli ucuz arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ilde 69 arsayı açık artırmayla satışa çıkardığını duyurdu. İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı illerde 48 ay vade imkanı sağlanacak.

TOKİ İstanbul Kayabaşı Fenertepe resmen başlıyor! 306 yeni konutun temeli atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı Fenertepe projesi resmen başlıyor. TOKİ Fenertepe projesinde 306 adet ve 11 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için merakla beklenen tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 648 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Orhanlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan 381 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ İstanbul 2023 projesi için beklenen tarih açıklandı! 641 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı. 641 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

toki istanbul toplu konut projeleri Haberi

toki istanbul toplu konut projeleri

TOKİ İstanbul yeni projeler listesi 2014!


TOKİ (T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi) tarafından İstanbul'da 04 Şubat 2014 itibariyle yapımı devam eden toplu konut uygulamaları ve projeleri şöyle; 


İstanbul İli Toplu Konut Uygulamaları


Proje adı Proje Tipi Proje Durumu Yüklenici Firma Konut sayısı Seviye


1- İstanbul İli Arnavutköy İlçesi 1'er Adet Belediye Hizmet Binası, Kültür Merkezi, Nikah Sarayı, Ticaret Merkezi Binaları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi Altyapı ve sosyal donatı İlanda %0


2- Bilecik, Düzce, İstanbul, Kocaeli, Sakarya İllerindeki 1109 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Sevgi Evleri, Cami, Ticaret Merkezi, Yurt, İlköğretim Okulu, İdari Bina ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile...