20 / 04 / 2024

toki izmir göztepe stad

toki izmir göztepe stad

Izmir'de Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılacak statlar için TOKİ'nin Aralık ayı içinde ihaleye çıkılacak. Alsancak Stadı'nın tüm takımlara hizmet verememesi nedeniyle İzmir'de yeni stat yapımı için çalışmalar devam ediyor.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

İzmir Yeni Göztepe Stadyumunun ihalesi yapıldı!

20 bin kişi kapasiteli olarak planlanan ve TOKİ tarafından İzmir’de inşa edilecek yeni Göztepe stadyumunun ihalesi dün gerçekleştirildi..

İzmir Yeni Göztepe Stadyumu ihalesi bugün!

İzmir İli Yeni Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi, TOKİ tarafından bugün ihale ediliyor. İhale saat 14:00'te başlayacak..

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 31 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart'ta gerçekleşecek.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

İzmir Göztepe'deki yeni stadın ihalesi yapılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yeni yıla girerken sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri coşturacak açıklamalar yaptı.

Mahall Bomonti İzmir, Göztepe’ye sponsor oldu!

Türkiye inşaat sektörünün öncü firmalarından Türkerler Holding, İzmir’in köklü spor kulübü Göztepe’yle sponsorluk anlaşması imzaladı. Göztepe, lig sonuna kadar tüm maçlarına Türkerler Holding yatırımı “Mahall Bomonti İzmir” logolu formasıyla çıkacak.

İzmir Göztepe'nin yeni stadı için acele kamulaştırma!

İzmir Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak yeni stat projesi için Bakanlar Kurulu acele kamulaştırma kararı aldı. Gürsel Aksel Stadyumu'nun bulunduğu alana ek olarak 150 metrekare alanın acele kamulaştırması için karar verildi.

İzmir Göztepe Stadı'nda son durum!

Başbakan Yıldırım’ın, Göztepe Başkanı Sepil ile yaptığı görüşmede, Gürsel Aksel’in yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stada onay vermesi camiada sevinçle karşılandı. Stad projesi önümüzdeki günlerde tekrardan ihaleye çıkacak.

toki izmir göztepe stad Haberi

toki izmir göztepe stad

İzmir'deki mevcut statlardan Atatürk Stadı'nın fiziksel şartlarının futbol seyrine uygun olmaması, Alsancak Stadı'nın tüm takımlara hizmet verememesi nedeniyle İzmir'de yeni stat yapımı için çalışmalar devam ediyor. 

Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık sürecinde ilk önce Örnekköy'de bir stat yapımı planlanmasına rağmen hem organizasyonun ev sahipliğinin alınamaması hem de stadın yapımının düşünüldüğü araziden dere yatağı geçmesi nedeniyle bu projeden vazgeçildi. Bu süreçte Karşıyaka Spor Kulübü'nün Yalı'daki tesislerinin de olduğu Karşıyaka Stadı ile Göztepe'nin Gürsel Aksel Stadı'nın yerine yeni birer stat yapılması kararlaştırıldı. 


Olay Ankara...