19 / 04 / 2024

toki kayabaşı ulaşım

toki kayabaşı ulaşım

Toplamda 512 adet dairenin yer aldığı Toki Kayaşehir daire fiyatları bilgisine göre dairelerin fiyatları 1+1'ler için 99 bin 134 liradan başlangıç gösteriyor...

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kayabaşı bölgesinde bulunuyor. Proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Döşemealtı TOKİ’ye Toplu Ulaşım Müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı TOKİ evlerinden merkeze ulaşım sorununun DC 79 hattı ile çözüleceğini söyledi. Türel, Mevlana Kavşağı’nın da ulaşıma açıldığını söyledi

Toki Kayabaşı 23.bölge son başvuru tarihi!

Toki Kayabaşı 23.bölge'de Alt Gelir Grubu için 400 adet daire satışa çıkardı. Toki Kayabaşı 23.bölge Alt Gelir Grubu projesinde tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Seyran Şehir Kayabaşı ulaşım!

Seyran Şehir Kayabaşı ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Makro ve Akyapı ortaklığı ile yükselen projede teslimler 2015 yılında yapılacak.

Hamitler TOKİ sakinleri Terminal'e ulaşım sıkıntısı yaşıyor!

Yılbaşı öncesi BURULAŞ 97/A hatlı otobüsü Terminal hattına koydu. Ancak BURULAŞ ile Özel Halk Otobüsçüleri Odası itilafa düştü ve bu hat iptal edildi. Ulaşım hakkının ellerinden alındığını belirten TOKİ sakinleri bu hattı geri istiyor

TOKİ Edremit'te ulaşım sıkıntısı sürüyor!

2011 yılında Van'da yaşanan depremler sonrasında nüfus yoğunluğu gittikçe artan Edremit ilçesi TOKİ bölgesinde ulaşım sıkıntısı baş gösterdi. Depremden önce 10 bin olan nüfus 50 bine fırladı..

Gölbaşı, Eymir TOKİ Konutlarından Ulus ve Kızılay'a direkt ulaşım başladı!

EGO otobüsleri, dün sabahtan itibaren eski sisteme geri dönerek, Gölbaşı ve Eymir TOKİ Konutlarından Ulus ve Kızılay'a direkt ulaşım hizmetine başladı. EGO Otobüsleri Kızılay ve Ulus'a uğrayacak şekilde, hizmet verecek...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

toki kayabaşı ulaşım Haberi

toki kayabaşı ulaşım


Küçükçekmece'nin kuzeyinde yer alan Toki Kayaşehir projesin satışı sürüyor. Daire seçeneklerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişim gösterdiği Toki Kayaşehir daire fiyatları bilgisi ışığında satışlar 99 bin 134 liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor.


512 adet konutun yer aldığı Toki Kayaşehir 'de  46 adet 4+1, 253 adet 3+1, 175 adet 2+1 ve 38 adet 1+1 tipinde daire yer alıyor. Toki Kayaşehir ev fiyatları daire tiplerine göre şöyle sıralanıyor: 




Toki Kayaşehir daire fiyatları: 


1+1 daireler 99 bin 134 ile 169 bin 840 TL,

2+1 daireler 152 bin 670 TL ile 196 bin 775 TL , 

3+1 daireler 217 bin 432 TL ile 281 bin 32 TL, 

4+1 daireler 308 bin 678 TL ile 335 bin 806 TL arasında değişiyor. 


Toki Kayabaşı ulaşım bilgileri şöyle: 


Toki Kayabaşı satış ofisi ulaşım: İstoç'a girildikten...