20 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri İncesu saraycık

TOKİ Kayseri İncesu saraycık

Kayseri İncesu Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına yaptığı başvuru sonucu Saraycık mahallesinde ön talebi toplanan 437 konutun kurası çekildi.

TOKİ Kayseri İncesu 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri İncesu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri İncesu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi 12 Şubat'ta!

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat'ta...

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 projesi 29 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 projesi 29 soruda tüm detaylarıyla...

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları!

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayseri İncesu başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri İncesu Örenşehir projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. İşte TOKİ Kayseri İncesu başvuru tarihleri...

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap projesinde yer alan 118 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap'ta başvuru dönemi başladı!

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap projesinde yer alan 118 adet konutun 124 bin 134 TL ile 149 bin 807 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Örenşehir 4. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri İncesu Örenşehir 4. Etap projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Kayseri Aksubağları 4. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları 4. Etap başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede 241 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri Saraycık 4. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık 4. Etap'ta yer alan 234 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap Haziran 2018'de tamam!

TOKİ tarafından Kayseri İncesu'da hayata geçen 4. Etap konutlarında çalışmalar hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 4. Etap TOKİ konutlarının şantiyesini gezdi.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir son başvuru!

Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” stoklarında yer alan 346 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir son başvuruları ne zaman?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 346 adet konut kura ile satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Kayseri İncesu saraycık Haberi

TOKİ Kayseri İncesu saraycık

Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından Kayseri İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi'nde inşa edilen 437 konutun kat kuraları çekildi.


İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, kura töreninde konuştu. Karayol, “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve İncesu Belediyesince ön talep toplama sistemi ile 2005 yılında başladığımız TOKİ uygulamalarında şuana kadar 4. Etap İncesu, Saraycık ve Örenşehir mahallesi ile 2018 yılı Kasım ayı itibariyle hak sahiplerine teslim edildiğinde yaptığımız projelerin toplamı 3200 konuta ulaşıyor. Şuanda TOKİ ile çalışmalarımız devam ediyor. Saraycık mahallemizde 437 konut bugün kura çekimini yapacağımız toplu konut uygulamasından sonra 500 konutluk yeni bir projeye başlıyoruz. Subaşında yeni bir projeye başlıyoruz Süksün mahallemizde de 250 konut teslim oldu, 142 konutta ihale aşamasında 500 konutluk yeni bir projeye başlıyoruz” açıklamalarında bulundu. 


Karayol, sözlerine şu...