18 / 04 / 2024

TOKİ konut başvuru şartları

TOKİ konut başvuru şartları

Türkiye genelinde alt gelir grubu, orta gelir grubu ve emeklilere özel projeler inşa eden TOKİ, emeklilerin ve alt gelir grubunun ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları nelerdir?

TOKİ başvuru şartları 2016!

TOKİ'den gelir durumu düşük olan kimseler konut sahibi olabiliyor. Peki, başvuru için 2016 yılında aylık hane halkı gelirinin, en fazla net kaç TL olması gerekiyor? TOKİ başvuru şartları 2016 nelerdir?

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022? Soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını açıkladı. Peki TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ iptal işlemi nereden yapılır? TOKİ sosyal konut başvuru iptal etme!

TOKİ sosyal konut başvurularına dair bazı detaylar merak ediliyor. Onlardan biri de TOKİ başvuru iptal işlemi. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

TOKİ 2022 başvuru detayları açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ 2022 başvuru detayları neler oldu? TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

TOKİ sosyal konut şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru detayları!

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar merakla araştırılıyor. İşte 2022 TOKİ sosyal konut başvuru detayları!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? İşte 2022 TOKİ sosyal konut detayları!

TOKİ bünyesinde yapılacak olan sosyal konut başvuru tarihleri soruluyor. İşte 2022 TOKİ sosyal konut detayları!

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru ne zaman?

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri başvuru tarihi açıklandı mı 2022? İşte TOKİ sosyal konut şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihi!

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte TOKİ sosyal konut başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

2022 TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte TOKİ başvuru takvimi! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ başvuru koşulları ve takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan kabine toplantısının ardından açıklandı. TOKİ Toplu konut başvuru tarihleri, konut fiyatları ve başvuru koşullarını hakkında bütün ayrıntılar için hemen bakın!

TOKİ konut başvuru şartları Haberi

TOKİ konut başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Türkiye genelinde alt gelir, orta gelir ve emeklilere özel inşa ettiği konutları açık ve kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları nelerdir?


TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları

TOKİ projelerine başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

T.C. vatandaşı olması,
Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir),
Toplu Konut İdaresinden  konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç),
Kendisine...