20 / 04 / 2024

TOKİ Küçükçekmece arsa ihalesi

TOKİ Küçükçekmece arsa ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsası için ihale sürecinin ilk aşaması tamamlandı. TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi.

TOKİ Küçükçekmece arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 22 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsa için ihale düzenliyor.

Büyükçekmece'de 29.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından 157 Ada, 10 Parsel üzerinde bulunan arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 29 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Küçükçekmece'de 62.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı İstasyon Mahallesi'nde yer alan konut+ticaret imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor...

Büyükçekmece'de 27 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Bülbüldere mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 27 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece'de 22.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Mahallesi, Denizkenarı Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Büyükçekmece'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Çakmaklı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 753 bin 628 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 1 Mart olarak belirlendi. 

Gül İnşaat Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Gül İnşaat Büyükçekmece Projesi 22 katlı üç blok ve 15 katlı bir blok olarak planlandı. 30 bin 660 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede toplam 776 daireye yer veriliyor...

Blue Lake Küçükçekmece 2017 fiyat listesi!

Toplam 788 daire ve 22 dükkandan meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece projesi 38 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede konut teslimleri Ekim ayında başlayacak. İşte Blue Lake Küçükçekmece 2017 fiyat listesi...

Büyükçekmece'de icradan 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Büyükçekmece'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 995 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasına 324 milyon TL teklif!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı arsaya en yüksek teklif Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyon TL olarak geldi.

TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsası için ihale sürecinin ilk aşaması tamamlandı. TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsasını ihaleye çıkarıyor. TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak. Emsal değeri 1,50 olan ve ticaret imarlı olan arsa 20 bin 776 metrekare büyüklüğe sahip.

TOKİ Küçükçekmece arsa ihalesi Haberi

TOKİ Küçükçekmece arsa ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) İstanbul, Küçükçekmece ilçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 31 bin 164 metrekarelik arsasının gelir paylaşımı modeliyle ihalesinin ilk oturumu tamamlandı. İhalenin ilk oturumuna 5 firma katıldı. İlk oturumda arsa satış karşılığı satış toplam geliri 200 milyon lira ve idare payı geliri 50 milyon lira ile en yüksek teklif Ak Yapı'dan geldi. İhaleye Ak Yapı'nın yanı sıra, Makro İnşaat, Torkam İnşaat & Nar Yapı İş Ortaklığı, Fuzul Yapı & Al Zamil İnşaat & Seha İnşaat İş Ortaklığı , Gül Yapı & Çebi Yapı İş Ortaklığı teklif verdi. Gelecek hafta yapılacak ikinci oturumun ardından ihaleyi kazanan firma belli olacak. TOKİ Başkanı Ergün Turan, teknik ve mali değerlendirmelerin ardından, ikinci oturumun yapılacağını söyledi. Turan, TOKİ'nin kendi finansman kaynaklarını oluşturduğuna...