25 / 04 / 2024

TOKİ Malatya projeleri

TOKİ Malatya projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Başvurular bugün sona eriyor! TOKİ'den 1047 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor. İşte TOKİ Malatya projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Malatya'ya 541 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt projesi için düğmeye bastı. Projede 541 konut yer alacak.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Malatya 879 konut ve 38 dükkan ihalesi bugün!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

12 soruda TOKİ Malatya 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ  Malatya 50 bin konut kampanyasında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Malatya 50 bin konut nerede? TOKİ Malatya 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Malatya 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ'den Malatya Doğanşehir'e 89 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Doğanşehir'de 89 adet konut inşa edecek.

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Beydağı Konutları'nın kurası 17 Kasım'da çekilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı bölgesinde yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için 17-18 Kasım tarihlerinde kura çekimi yapılacak.

TOKİ Malatya'da 25 bin seyirci kapasiteli stadyum yapacak!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 9 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Malatya başvuru tarihleri!

Malatya Akçadağ 2.Etap “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 115 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.TOKİ Malatya başvuru tarihleri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesi başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesi başvuru tarihi 8 Haziran olarak belirlendi. TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesinde 70 adet konut açık satışa sunulacak.

Mehmet Ergün Turan Malatya'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi...

Mehmet Ergün Turan, Malatya’da TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ konutları inşaatını gezdi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı...

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Malatya Beydağı TOKİ başvuruları sona erdi!

TOKİ Malatya Beydağı projesinde 778 adet konut satışa sunuldu. Malatya Beydağı TOKİ başvuruları sona erdi.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvurusu sona erdi!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu projesinde 305 konut satışa sunuldu. TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvurusu sona erdi.

TOKİ Malatya Beydağı taksitleri 2015!

TOKİ Malatya Beydağı'nda başvurular T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede konut fiyatları 120 bin 784 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı taksitleri 2015...

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru işlemleri!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru işlemleri için son gün 13 Kasım 2015. Aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Malatya Beydağı kura çekimi!

TOKİ Malatya Beydağı kura çekimi kapsamında 778 adet konut satışa sunuluyor. Aylık 556,99 TL taksitle ödeme yapılabilen projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru bedeli!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 9 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede konut fiyatları 75 bin 53 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Malatya Merkez konut fiyatları!

Toplam 53 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Merkez konut fiyatları 128 bin 765 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Malatya Merkez başvuru detayları!

TOKİ Malatya Merkez projesi kapsamında 53 adet konutun başvuruları 8 Ekim'de başladı. İşte, TOKİ Malatya Merkez başvuru detayları!

TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri ne zaman bitecek?

TOKİ Malatya Beydağı'nda 10 bin 694 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede 778 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri ne zaman bitecek?

Alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı başvuru şartları!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 180 ay vade imkanı sunuluyor. Kura çekiliş tarihi 20 Kasım 2015 olarak belirlenen projede aylık taksitler 250 TL'den başlıyor. İşte alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı başvuru şartları...

Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü!

Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü 13 Kasım 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatları 75 bin 53 TL'den başlangıç gösteren projede 9 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Malatya projeleri Haberi

TOKİ Malatya projeleri

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi de açıkladı. 

Malatyalıların yüzünü güldüren TOKİ Malatya projesinde toplam 513 adet konut ve 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi yer alacak.

Peki TOKİ Malatya projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı ve ihale tarihi...

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ'nin Malatya projesinin ihalesi Battalgazi ilçesi Bahçebaşı Mahallesi'nde hayata geçirilecek. 

İhalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan TOKİ Malatya Battalgazi projesinde konut ve ticari ünitelerin yanı sıra cami de yer alıyor.

TOKİ Malatya projesi Ağustos'ta başvuruların başlaması hedeflenen 150 bin sosyal konut projesinin dışında hayata geçirilecek. Malatyalıların merakla beklediği Battalgazi projesinin ihalesi E- İhale...