28 / 03 / 2024

toki Manisa Demirci kura çekimi ne zaman

toki Manisa Demirci kura çekimi ne zaman

Manisa Demirci TOKİ kura çekilişi 2015 kapsamında toplam 184 adet başvuru yapıldı. Bugün Demirci Belediyesi Ticaret-Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kura satışları ile 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Manisa Demirci TOKİ kura çekilişi!

Manisa Demirci TOKİ kura çekilişi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. Toplam 184 adet başvuru yapılan projenin kurası 10 Nisan 2015 tarihinde çekilecek.

TOKİ Manisa Demirci kurası nerede çekilecek?

Toplam 184 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Demirci Belediye projesinde yer alan daireler 10 Nisan Cuma günü satışa sunulacak. Peki TOKİ Manisa Demirci kurası nerede çekilecek?

TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi nerede?

Kura satışları için 184 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Demirci Belediye projesinde 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi nerede?

TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi yarın!

TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi yarın Demirci Belediyesi Ticaret-Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar satışa sunulacak.

TOKİ Manisa Demirci kura çekimi ne zaman?

Satışa sunulan daireler arasında 2+1 ve 3+1'lerin bulunduğu TOKİ Manisa Demirci Konutları kura satışları için 184 adet başvuru yapıldı. Peki TOKİ Manisa Demirci kura çekimi ne zaman?

Manisa Demirci TOKİ kura yeri!

Manisa Demirci TOKİ kura yeri açıklandı. 10 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Manisa Demirci 2023 projesi...

TOKİ Manisa Demirci'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Demirci projesinde kaç adet konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Demirci 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

TOKİ Manisa Demirci Konutları teslim edildi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa ettirilen 255 konut törenle sahiplerine verildi.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Demirci projesinden 6 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor, projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci 4 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları!

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları 2 Mayıs 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Manisa Demirci TOKİ başvuru tarihleri!

Manisa Demirci'de hayata geçirilen 7 adet konut için başvurular 02 Mayıs 2017 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Manisa Demirci başvurusu 2017!

TOKİ'nin Manisa Demirci Standart konut porjesinde yer alan 7 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Manisa Demirci başvurusu 2017...

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

toki Manisa Demirci kura çekimi ne zaman Haberi

toki Manisa Demirci kura çekimi ne zaman

Manisa Demirci Belediye projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Manisa Demirci Belediyesi ortaklığında kura yöntemiyle satışa sunuldu. Projenin kura çekimi için toplam 184 adet başvuru kabul edildi. 


Manisa Demirci TOKİ kura çekilişi 2015!

Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği TOKİ Manisa Demirci Belediye projesi kurası Demirci Belediyesi Ticaret-Kültür Merkezi’nde, bugün saat 14:00'de...