25 / 04 / 2024

toki mudurnu evleri kura

toki mudurnu evleri kura

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura ile daireler hak sahiplerine teslim edilecek. Peki, Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Mudurnu 108 konut ihalesi bugün!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Mudurnu Taşkesti'de 107 konut sahibini buldu!

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde TOKİ tarafından inşaatına başlanan 107 konutun hak sahipleri, kura sonuçlarıyla belirlendi.

TOKİ Mudurnu’da inşa ettiği konutlarda güvenli bir yaşam sunuyor!

TOKİ’nin Bolu Mudurnu’da inşa ettiği sosyal konutlar, bölge sakinlerine bölgenin sert ikliminde konforlu ve güvenli bir yaşam sunuyor. 

TOKİ Mudurnu 488 konut ihalesi 25 Aralık'ta!

Bolu İli Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi 4.Etap 488 Adet Konut , 1'er Adet Ticaret Merkezi, 24 Derslikli İlköğretim Okulu , 2 Adet Teshin Merkezi ve Dere Islahı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Mudurnu 3. Etap kura sonuçları 6 Eylül 2017!

TOKİ Mudurnu 3. Etap kura sonuçları 6 Eylül 2017 henüz açıklanmadı. Projedeki 10 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

toki mudurnu evleri kura Haberi

toki mudurnu evleri kura

Bolu Mudurnu Belediyesi ve TOKİ'nin birlikte hayata geçirdiği Bolu Mudurnu 3. Etap proejsinde toplamda 500 adet konut bulunuyor.


500 konutluk TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesindeki daireler için “Konut Belirleme Kurası” 27 Nisan 2017 saat 10:00’da gerçekleşecek. 


Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi  Mudurnu Belediye Düğün Salonu’nda noter huzurunda...