24 / 04 / 2024

toki nerelerdeki sanayi sitelerini dönüştürüyor

toki nerelerdeki sanayi sitelerini dönüştürüyor

TOKİ ve Şanlıurfa Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile şehir merkezinde kalan sanayi sitelerinde kentsel dönüşümün 30 Mart'ta başlanacağını duyurdu.

TOKİ sanayi sitelerinin imajını tazeleyecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Başkanı M. Ergün Turan, Şanlıurfa, Uşak, Bursa ve Yozgat Boğazlıyan'daki sanayi sitelerinde dönüşüm projeleri gerçekleştireceklerini söyledi.

TOKİ merkezdeki sanayi sitelerini dönüştürüyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin, dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden de arındırıldığını söyledi.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'da 988 konutluk sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi 28 Mart'ta yapılacak.

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ, Düzce Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Beslanbey Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ küçük sanayi sitelerini inşa ediyor!

Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Küçük sanayi sitelerinin inşasında TOKİ'yi etkin olarak kullanıyoruz'' dedi.

toki nerelerdeki sanayi sitelerini dönüştürüyor Haberi

toki nerelerdeki sanayi sitelerini dönüştürüyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Şanlıurfa Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile şehir merkezinde kalan sanayi sitelerine yönelik kentsel dönüşüm çalışmalarının 30 Mart'ta çalışmalara başlanacağını duyurdu. 


Projenin 1. etabında 6 işyeri, 88 ofis, 463 dükkân ile çevre düzenlemesi inşaatı işinin ihalesi 30 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Toplam bin 19 hak sahibi bulunan proje kapsamında toplamda 882 konut, bin 241 dükkân ve 712 ofis yapımı planlanıyor. 


Yeni Urfa Gazetesi