28 / 03 / 2024

TOKİ Odunpazarı Karapınar okul ve cami

TOKİ Odunpazarı Karapınar okul ve cami

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

TOKİ’den Konya Karapınar'a ucuz konut! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Karapınar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Karapınar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Karapınar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya KKarapınar sosyal konut projesi...

Konya Karapınar'da belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 20 Temmuz'da!

Konya ili Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karapınar ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 20 Temmuz'da açık artırma usulüyle satıyor. İşte arsanın fiyat ve büyüklük bilgisi...

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Karapınar Milli Emlak'tan satılık 19 gayrimenkul!

Karapınar Milli Emlak, Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan 19 gayrimenkulü satıyor. 

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021!

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Konya Karapınar orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

TOKİ Konya Karapınar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat  14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Odunpazarı Karapınar okul ve cami Haberi

TOKİ Odunpazarı Karapınar okul ve cami

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.


AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Karapınar Mahallesi’nde yaşayanlara müjdeyi verdi. Doğan: "TOKİ'nin 9 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirecek olduğu ihale kapsamında, Karapınar Mahallemize 24 derslikli Lise, 24 derslikli Orta Okul ve 750 kişilik cami ile alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılacaktır. Proje kapsamında Karapınar Mahallemizin imkanları artarak mahallemizin sosyal anlamda gelişimi sağlanacaktır" dedi.


Doğan, TOKİ'nin yaptığı yatırımların Karapınar Mahallesi’ne can vereceğini söyleyerek: "2017 yılında devletimizin gerçekleştireceği yatırımlar sayesinde Karapınar mahallemiz yeni bir vizyona kavuşacaktır. Bizler halka hizmet etmeyi kendisine görev edinen bir partinin mensuplarıyız. Bu anlamda yapacağımız her çalışmada halkımızın ihtiyaçlarını gidermeyi ve sorunlarına çözüm bulmayı önemsiyoruz" şeklinde...