20 / 04 / 2024

toki rize yeni proje

toki rize yeni proje

Yeni konut üretmeye devam eden TOKİ, Karadeniz'in Trabzon ve Rize illerinde kentsel dönüşüm kapsamında toplam 299 konut inşa edecek.

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 143 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Rize Çayeli projesinin ihalesi 2 gün sonra gerçekleştirilecek. Merakla beklenen Çayeli TOKİ projesinde 143 konut bulunuyor.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ Rize Çayeli projesinde son dakika! Bu yeni konutları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Rize Çayeli projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor. İşte Çayeli TOKİ detayları...

TOKİ Rize projesi için son dakika müjdesi geldi! 106 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye tam 106 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

TOKİ Rize projesi için tarih belli oldu! Rizeliler dikkat! O ilçeye ucuz konut müjdesi! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Rize projesinin ihalesini 16 Ağustos'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Rize projesi için düğmeye bastı! Rizelilere ucuz konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Rize projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Rize Muradiye projelerinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ, 6 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı. Projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Yeşildere 178 konut ihalesi bugün!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

toki rize yeni proje Haberi

toki rize yeni proje

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Karadeniz'in 2 ilinde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında Rize ve Trabzon'da toplam 299 adet yeni konut inşa edilecek. 


1-) Rize'ye 158 konut

TOKİ Rize'nin Güneysu ilçesinin Ulucamii Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapacak. Proje kapsamında 159 konut inşa edilecek. 


İhale ilanı: Rize İli Güneysu İlçesi Ulucamii Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 158 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Eylül 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.


2-) Trabzon'a 141 konut

TOKİ Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde kentsel dönüşüme başlıyor. Proje kapsamında 141 adet konut ve 51 adet dükkan inşa edilecek. 


İhale ilanı: Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 1. Etap 2. Bölge 141 Adet Konut ve 51 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre...