24 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesinde proje mi yapacak

TOKİ Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesinde proje mi yapacak

TOKİ’nin Büyükşehir Belediyesiyle birlikte eski hal pazarı arsası üzerinde hayata geçireceği ‘Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’ aylardır geri sayımda.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

TOKİ Şanlıurfa'daki 236 iş yerini satışa sundu!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 236 iş yeri satışa sunuldu. Satışa çıkan iş yerleri için başvurular 12 Eylül - 27 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi'nin ihalesi yapıldı!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi düzenlendi.  Proje kapsamında 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa eski sanayi kentsel dönüşüm ihalesi yarın! 

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 2.Bölüm 120 Adet İşyeri ve 8 Adet Dükkan ile 1.Etap 3.Bölüm 58 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor

Şanlıurfa Eski Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor!

Şanlıurfa’nın vizyonunu geliştirmek ve değiştirmek adına başlatılan Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde yıkım başladı!

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. TOKİ’ye devredilen alanda dükkanlar yıkılıyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm'de 2. Etap başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etab'a geçiliyor. 2. Etap 1. Kısım start alacak.

TOKİ Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesinde proje mi yapacak Haberi

TOKİ Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesinde proje mi yapacak

Eski hal pazarı arsası üzerinde taban suyu hesap edilmediği için proje tadilatı zorunluluğu ortaya çıkmıştı. Bu çerçevede yer altına planlanan yer altı otoparkının 2 kattan 1 kata indirileceği belirtiliyor.  


Ne zaman çalışmalara  başlanacağı merak konusu olurken. İhaleyi üstlenen firmanın 'Toplanma merkezi' karşısında bulunan proje alanının etrafını tanıtım fotoğraflarının yer aldığı sacla çevirdiği görüldü. 


Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını TOKİ ile birlikte başlatan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 'Proje tadilatı kolay bir iş değildir. Bu, tüm teknik detayların yeniden değerlendirilmesi anlamına geliyor' diye konuştular.


Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin 1. Etabı ‘6 Adet İş Yeri, 88 Adet Ofis ve 463 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi’ni içine alıyor. Yapımcı firmalara işi tamamlaması için yer tesliminden itibaren 650 gün süre...