16 / 04 / 2024

toki saraycık Kentsel dönüşüm projesi

toki saraycık Kentsel dönüşüm projesi

Ankara Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkı inşa edilecek.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021!

Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

toki saraycık Kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki saraycık Kentsel dönüşüm projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Ankara Sincan Belediyesi'nin ortaklaşa başlattığı 'Saraycık Kentsel Yenileme Projesi' kapsamında ihaleler devam ediyor. 


Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap'ta inşa edilecek 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkın ihalesi 9 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Saraycık Kentsel Yenileme Projesi ile Ankara'nın batısı Sincan'da yepyeni bir şehir kuruluyor.  Saraycık modern binaları, yolları, sosyal donatı alanları, yeşil alanları ve eğitim alanlarına kavuşacak. 


Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi ile 20 bin konutta 100 bin kişiye yaşam alanı sunulacak. Proje toplam 500 hektarlık alanda yapılacak. Geçtiğimiz aylarda projenin ilk üç etabının ihalesi yapıl ve bu kapsamında birinci etapta bulunan 966 konut, 1 cami, 2 ticaret merkezi ile  ikinci etapta bulunan 979 konut, 3 ticaret merkezi, 1 cami ve 32...