23 / 04 / 2024

toki sosyal donatı ihalesi

toki sosyal donatı ihalesi

Son 14 yıllık süreçte yılda ortalama 46 bin 357 konut üreten TOKİ, bu rakamı 2016 yılında 64 bin 822'ye çıkararak, konut üretimini yüzde 40 artırdı.

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

TOKİ 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı hayata geçirdi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı inşa edildiğini açıkladı. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ 30 bin sosyal konutun yapımına başladı!

Sosyal konut çalışmalarının hızla devam ettiğimi ifade eden Kurum, "TOKİ'mizle şu ana kadar ülkemizde sosyal donatılarıyla beraber toplam 1 milyon bağımsız bölüm ürettik'' dedi.

Alanya'da yabancılar sosyal donatılı konut tercih ediyor!

Antalya Alanya’da 2019’un ilk on ayında 8 bin 433 konutun satışı gerçekleşti. Yerli müşteriler ucuz konutları tercih ederken yabancı müşteri ise sosyal donatılı site içerisindeki konutları tercih etti...

Yakuplu'da sosyal donatı ve altyapı eksikliği var!

Yakuplu özelinde Beylikdüzü'ndeki tapu sorununa değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bu mahallemizde sosyal donatı eksikliği var. Altyapı eksikliği var" dedi... 

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 7 Mart'ta!

TOKİ tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ve Kamusal Büyük Park Alanları ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 16'ncı Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 7 Mart 2019'da gerçekleştirilecek.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

TOKİ Sakarya'da Millet Bahçesi yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Millet Bahçesi ile millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacak.

TOKİ'den Van'a 3,7 milyar TL'lik yatırım!

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf projesi 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

toki sosyal donatı ihalesi Haberi

toki sosyal donatı ihalesi

TOKİ, bin günde 21,8 milyar liralık 120 bin 15 konut ve 3 bin 361 sosyal donatı ihale etti.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konut ve sosyal donatı üretim hedefini her yıl artırdıklarını, İdarenin son bin günde toplam yatırım bedeli yaklaşık 21,8 milyar liralık 521 ihaleyi sonuçlandırdığını kaydetti. 


Bu sürede TOKİ'nin, 120 bin 15 konut ve 3 bin 361 sosyal donatıyı ihale ettiğini aktaran Turan, şu bilgileri verdi:


"14 yıllık konut üretim sürecinde gerçekleştirilen toplam yatırım bedelinin yüzde 25,5'ini, ihale edilen toplam konutların yüzde 18,6'sını, teslim edilen konutların yüzde 20,9'unu, satılan konutların yüzde 12,5'ini, açılan restorasyon kredisinin yüzde 36,6'sını, ihale edilen okulların yüzde 6,5'ini, ihale edilen hastanelerin 5,3'ünü, ihale edilen camilerin yüzde 20,6'sını, ihale edilen yurt/pansiyonun yüzde 15,4'ünü, kamu hizmet...