26 / 04 / 2024

toki tkk lojmanları ihalesi

toki tkk lojmanları ihalesi

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

Beşiktaş Meclis Lojmanları, TOKİ’ye devredildi!

Beşiktaş’taki 18 dönümlük TBMM lojmanlarının bulunduğu arazi TOKİ’ye devredildi. Gayrimenkul uzmanları, araziye yapılacak yeni projenin toplam değerinin 1 milyar lirayı rahatlıkla aşacağını öngörüyor.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.

Toki konutlarının yakınındaki heyelanın ardından bölgede çalışmalar başladı!

Belediye ekipleri, Toki konutları yakınlarındaki heyelanın ardından bölgede iş makineleriyle teraslama çalışması yapıyor.F3 Blok'ta dairesi bulunan vatandaşlar, binanın tedbir amacıyla boşaltılması kararının ardından eşyalarını kiralanan evlere taşıyor.

Toki Çukurova'da 200 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nin bahçesinde bulunan poliklinikler yıkılarak, aynı alanda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce Devlet Hastanesi yapılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından Toki'ye ihale sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Toki 240 aya varan vadelerle iş yeri satacak!

Toki aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar

Toki İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

Toki'nin web sayfasında yer alan bilgilere göre proje 1059 adet daireden meydana geliyor. İncek projesinin inşaatı haleden devam ediyor. Proje YDA ve Özkar tarafından hayata geçiriliyor.

TOKİ'den Mersin Ataş Rafinerisi lojmanları açıklaması!

TOKİ’den yapılan yazılı açıklamada, “Çay Mahallesi’ndeki yıkım çalışmaları sadece ATAŞ’tan, TOKİ mülkiyetine devir alınan taşınmazlar üzerindeki 18 lojman, sosyal tesis, trafo ve havuzları kapsamaktadır." denildi...

Şanlıurfa TOKİ Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda sıra gecesi düzenlendi!

Şanlıurfa Belediyesi Batıkent Mahallesi (Toki) Çok Amaçlı Konferans Salonunda sıra gecesi düzenlendi. Şanlıurfa Belediyesi Sıra gecesi ekibi tarafından düzenlenen programa yoğunluklu olarak, mahalle sakinleri ve gençler katıldı.

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler, TOKİ'den haber bekliyor!

Emeklinin gözü TOKi'de...Dar gelirlileri ev sahibi yapan TOKİ'ye, kirada oturan emeklilerden çağrı geldi. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler, TOKİ'den haber bekliyor

TOKİ Kayaşehir 22. ve 23. Bölge'de satış var mı?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge satışları başladı mı? Toki Kayaşehir 22. Bölge konutları ne zaman ve nasıl satılacak? 20. ve 21. Bölge için hak sahipleriyle sözleşme imzalama süreci ne zaman tamamlanacak? İşte TOKİ'den son haberler...

Muğla Belediyesi TOKİ Konutları için su deposu inşa ediyor!

Muğla Belediyesi, daha üst bölgeye yapımına başlanan 500 metreküplük yeni içme suyu deposu ile Toki konutlarında basınçlı su probleminin ortadan kalkmasını ve vatandaşların bireysel abone olmalarını sağlayacak.

toki tkk lojmanları ihalesi Haberi

toki tkk lojmanları ihalesi

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları yapılacak.


Başbakanlık Toplu Konut Uygulaması, Zonguldak İli Merkez İlçesi Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap ihalesi 31 Ağustos saat 15:00'te gerçekleşecek.



Haber Hedef Halk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, parti binasında Üzülmez TOKİ projesinin ihale tarihini açıkladı. Düzenlediği basın toplantısıyla TOKİ projesinin detaylarını gazetecilere açıklayan Başkan Karaduman, "Zonguldak çarpık bir yapılaşmaya sahip bir kent ve bundan kurtarıp kentsel dönüşümle birlikte doğal güzelliklerle ve coğrafyayla bir yaşam merkezi olacağını ifade ediyoruz. Otoparkların ve sosyal donatıların olduğu, içinde 1 adet camii olan, sportif alanların hazırlanacağı, çocuklar için oyun parklarının yapılacağı bir bölge olacak. Zonguldak'ımızla ilgi önemli bir projenin aşaması başlamak...