19 / 04 / 2024

toki Trabzon Tabakhane Yenicuma 2017 kura

toki Trabzon Tabakhane Yenicuma 2017 kura

TOKİ'nin Trabzon Merkez Tabakhane Yenicuma projesindeki 26 konut kura ile satılıyor. Peki, Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası ne zaman?

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

TOKİ Tabakhane Yenicuma'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Trabzon Yenicuma'da sözleşme dönemi başlıyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başladı!

Trabzon'da Tabakhane Vadisi'nde uygulanacak rekreasyon projesinin yapımına başlanıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Trabzon Tabakhane Vadisi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdürüldüğü Tabakhane vadisinde uygulanacak rekreasyon projesi yapım ihalesi için tarih belirlendiğini açıkladı. 

Trabzon Tabakhane Yenicuma sözleşme tarihleri 2017!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 5 adet için sözleşme dönemi sona eriyor.

Trabzon Tabakhane'de 632 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi için yıkımlara devam ediyor.

TOKİ Trabzon Tabakhane sözleşme dönemi!

TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Projesi sözleşme imzalama dönemi bugün başlıyor. Toplamda 5 adet daire için sözleşmeler 02 Ağustos – 18 Ağustos 2017 arasında imzalanacak.

Trabzon Tabakhane son sözleşme tarihi!

Trabzon Tabakhane son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 353 adet konut bulunuyor.

Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ sözleşme tarihleri!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 1 adet konut konutun sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle başlıyor.

toki Trabzon Tabakhane Yenicuma 2017 kura Haberi

toki Trabzon Tabakhane Yenicuma 2017 kura

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Trabzon Tabakhane Yenicuma Projesi'ndeki 26 adet konut kura yöntemiyle kura ile satışa çıkıyor.


TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma projesinde başvurular, T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 15 MAYIS – 26 MAYIS 2017 tarihleri arasında kabul edildi. 


Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası!

Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası 5 Haziran 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleşecek. Kura çekim işlemleri 3. maddede belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek.


Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması,

kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Kişinin kendisi, eşi...