28 / 03 / 2024

toki Viranşehir ev fiyatları

toki Viranşehir ev fiyatları

Toplamda 62 adet daireden meydana gelen TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017..

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede 89 adet daire satışta.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Viranşehir 2. kademe ikmal inşaatı işi ihalesi yarın!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Viranşehir 2 kademe ikmal inşaatı işi ihalesi 15 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Şanlıurfa başvuruları 2020...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan 61 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

Viranşehir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

toki Viranşehir ev fiyatları Haberi

toki Viranşehir ev fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 62 adet konut; şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017!

Şanlıurfa Viranşehir Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Viranşehir Şubesi olacak. 


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak -30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacak.


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesindeki dairelerin tamamı 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'deki dairelerin fiyatları 138 bin 737 TL ile 181...