19 / 04 / 2024

toki yalova konutları satılık

toki yalova konutları satılık

TOKİ Yalova Merkez Hacımehmetli'de 20 konutu 63 bin 505 YTL fiyat ve 330 YTL'den başlayan taksitlerle satışa çıkaracak.

TOKİ Yalova Merkez 300 konut kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut Yalova Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Yalova Konutları'nda kuralar çekildi!

Yalova'da yapımı tamamlanan TOKİ binaları için kuralar çekildi. Büyük heyecanın yaşandığı kura çekimlerinde 15 Temmuz Kahramanlarından Erkan Pala'nın eşi de hayal ettiği eve kavuştu.

TOKİ Yalova Armutlu Konutları'nın ihalesi 30 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yalova Armutlu'da 128 konutun yapılacağı bildirildi. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, TOKİ konutları için 30 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk'ta toplam 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi sonuçları!

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışta olduğu projede ödeme planına göre 240 aya varn vade sağlanıyor. İşte Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi sonuçları...

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor!

Aylık taksitlerin 382 TL'den başladığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde toplamda 75 adet konutun emekliler için satışa çıkarılıyor. Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları başvuru şartları!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede toplamda 500 adet daire emekliler için satışta. İşte Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları başvuru şartları...

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi!

Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ sosyal konutlar ödüllü projelerle yükseliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi; mimari fikir yarışmasında ödül alan projeleri sosyal konutlar olarak yükseliyor. Ödüllü projeler Muğla’dan Gaziantep’e, Manisa’dan Adana’ya kadar birçok ildeki sosyal konutlarda hayata geçiriliyor.

TOKİ sosyal konutlar için mimari fikir yarışması düzenleyecek!

TOKİ, yeni fikir ve arayışların önünü açmak amacıyla, sosyal konutlar için yılın ikinci yarısında 'mimari fikir' yarışması düzenleyecek. TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, sosyal konut üretimlerinde, ödüllü projelerin uygulandığını vurguladı.

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli!

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirtildi. Konutlar için başvuruların 14 Mart Pazartesi günü başlayacağı projede toplam 150 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Torbalı Konutları'na günde 1500 kişi başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'de inşa edeceği yeni konutlar için Torbalı'yı pilot bölge olarak seçti. İlçede geniş çaplı bir anket çalışması başlatan TOKİ projenin seyrini anket sonucuna göre belirleyecek.

Kırşehir TOKİ Kayabaşı Konutları başvuruları!

Kırşehir TOKİ Kayabaşı Konutları başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Daire fiyatlarının 111 bin 25 TL'den başladığı projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

toki yalova konutları satılık Haberi

toki yalova konutları satılık

Başvurular 26 Şubat ile 7 Mart  tarihleri arasında Ziraat bankası şubelerine yapılabilecek.

 

Kampanyada 85 metrekarelik alanlı konutlar 63 bin 505 YTL'den başlıyor ve  80 bin 938 YTL'ye kadar yükseliyor.

 

Peşinatlar 4.000 YTL'den ve başlangıç taksitleri ise 330 YTL'den başlıyor.