29 / 03 / 2024

toki yozgat mutafoğlu kura sonuçları

toki yozgat mutafoğlu kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Mutafoğlu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekimi bugün!

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekimi bugün gerçekleşecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yozgat Mutafoğlu Evleri'nde toplam 27 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ “Yozgat Mutafoğlu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 27 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekilişi!

27 konutun kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacağı TOKİ Yozgat Mutafoğlu Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekilişi 19 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekimi!

TOKİ “Yozgat Mutafoğlu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 27 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekimi 19 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Yozgat 643 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli Merkez İlçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 643 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat 643 konut ihalesi 22 Nisan'da!

Yozgat Merkez Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 643 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Mutafoğlu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  kura çekilişi ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  başvuru şartları neler? İşte TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla​...

Yozgat'ta 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Yozgat Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. İhale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Yozgat Merkez'de 10,4 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yozgat ili Merkez ilçesi Mutafoğlu 2 Mıntıka Mahallesi'nde yer alan arsayı 10 bin 487 bin TL'ye ihaleye çıkarıldı.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı, projedeki iki konut için başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları başladı!

Daire tiplerinin 3+1 olarak dizayn edildiği projede fiyatlar 104 bin 374 TL'den başlıyor. Projede 12 tane daire satışa sunuldu. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları başladı.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuru dönemi bugün başlıyor!

Toplamda 12 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuru dönemi bugün başlıyor. Projede 96 aydan 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Yozgat Merkez Mutafoğlu TOKİ başvuruları ne zaman?

Aylık 630,56 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu'nda yer alan 12 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki Yozgat Merkez Mutafoğlu TOKİ başvuruları ne zaman?

toki yozgat mutafoğlu kura sonuçları Haberi

toki yozgat mutafoğlu kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinde yer alan konutların kura çekiliş bugün gerçekleştirilecek.

Kura heyecanının şimdiden başladığı Mutafoğlu TOKİ projesinde 524 adet konut bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

En düşük 2+1 konut fiyatının 142 bin 500 T, en düşük 3+1 konut bedelinin 209 bin TL olarak belirlendiği projeden 16 bin 600 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesi için ödenecek en düşük aylık taksit bedeli 475 TL olarak belirlendi.
 

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm...