29 / 03 / 2024

TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları

TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları

oplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Saraykent Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 27 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

12 soruda TOKİ Yozgat 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Yozgat 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Yozgat 50 bin konut nerede?  TOKİ Yozgat 50 bin konut diyatları ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Yozgat 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 detayları!

TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Yozgat 50 bin konut 2019 fiyatları ne kadar? 

Yozgat Akdağmadeni TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni son başvuru tarihi!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesinde daire fiyatları 104 bin 75 TL ile 129 bin 148 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Yozgat başvuruları bugün başladı!

En düşük konut fiyatının 291 bin 888 TL olarak belirlendiği TOKİ Yozgat Medrese projesinin kura çekilişi 1 Şubat 2018'de yapılacak.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Yozgat Akdeğmeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde yer alan 24 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Yozgat Oluközü TOKİ Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Alt Gelir Grubu projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

3 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları Haberi

TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Saraykent Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 27 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Yozgat Saraykent Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Yozgat Saraykent Şubesi

olacak.


TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları!

TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları 29 Mayıs – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Yozgat Saraykent Şubesi tarafından kabul edilecek.


Konut seçimini yapan alıcı yukarıda belirlenen alternatifler çerçevesinde peşinatını T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Saraykent şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini

imzalayacaklar.


Satış duyurusu için