19 / 04 / 2024

Tolgahan Sayışman nerelerden konut satın alıyor

Tolgahan Sayışman nerelerden konut satın alıyor

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala altın piyasasının ne olacağı merak ediliyor. Altın fiyatları araştırılan konular arasında yer alırken Altın uzmanı İslam Memiş ''altın almalı mıyım, beklemeli miyim?'' sorusunu merak edenler için rakam açıklaması yaparak uyardı. Bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar için geri sayım başladı! 25 TL olacak!

Dolar için geri sayım başladı. Ünlü ekonomist flaş açıklamayı yaptı! Dolar 25 TL olacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte detaylar...

Dolar'da fırtınaya sayılı gün! Analistler teker teker uyardı! Yer yerinden oynayacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Analistler, dolarda fırtınanın çok yaklaştığını açıkladı! ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile yükselişe geçen dolar, o tarihte kıyameti koparacak! Analistler teker teker uyardı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte dolarda fırtınanın kopacağı o tarih...

Sistemkoin CEO'su Tolgahan Çolpan'dan milyonluk vurgun!

Sistemkoin'in tutuklu CEO'su Tolgahan Çolpan'ın seyirci olarak katıldığı bir üniversite panelinde kendini sponsor olarak tanıtıp çok sayıda üniversite öğrencisini dolandırdığı ortaya çıktı. 

5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hangün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Tolgahan Sayışman tarafından kuruldu. 

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne giriyor!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. Büyük yatırımlara imza atacak Sayışman, inşaat sektöründe uluslararası marka olacak.

RE/MAX Türkiye 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı!

RE/MAX Türkiye, Nisan ayında 160 kişiyi bünyesine katarak toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı.

Şeker Finansal Kiralama'nın 81.5 milyon TL'lik İhraççı Bilgi Dokümanı!

Şeker Finansal Kiralama'nın 81 milyon 500 TL tutarındaki borçlanma aracı ihraç limiti 30/631 karar sayısı ile SPK tarafından onaylandı. Şirket İhraççı Bilgi Dokümanı'nda meydana gelen değişikliklere ilişkin güncelleme metnini yayınladı. 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Beykoz'daki 8 milyon TL’lik villası!

Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile oturmak üzere Beykoz’dan 8 milyon TL’ye havuzlu villa satın almıştı. Çiftin muhteşem evlerinden ilk görüntüler yayınlandı.

Tolgahan Sayışman nerelerden konut satın alıyor Haberi

Tolgahan Sayışman nerelerden konut satın alıyor

Ev alma komşu al! ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman dünyaca ünlü isimlere komşu olmaya devam ediyor. Oyuncu, kasım ayında kız kardeşinin yaşadığı Los Angeles’ta 430 bin dolara ev satın almış, Lindsay Lohan ile Iggy Azalea’ya komşu olmuştu. 


DEKORE ETTİRİP KİRAYA VERECEK

Sayışman geçtiğimiz günlerde ABD’deki ikinci evini Miami’den aldı. Ünlü oyuncu, 290 bin dolar ödediği Lincoln Road’daki Star Island manzaralı yeni eviyle bu kez Kim Kardashian, Paris Hilton ve Lenny Kravitz’e komşu oldu. Sayışman’ın yeni evini dekore ettirdikten sonra kiraya vereceği öğrenildi. 


Tolgahan Sayışman’ın Miami’deki yeni evi, ünlü isimlerin de tercihi olan Lincoln Road’daki bu sokakta bulunuyor.


Habertürk




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ın ardından Miami’de de bir ev aldı. Ünlü Lincoln Road’daki o evle de Kim Kardashian gibi...