25 / 04 / 2024

Tolgahan Sayışman yurtdışından ev satın alıyor

Tolgahan Sayışman yurtdışından ev satın alıyor

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Sayıştay'dan son dakika açıklaması: Binlerce bina ve köprü uygunsuz yapılmış! Hangi ilde kaç bina riskli?

Pek çok şehirde can ve mal kaybına neden olan taşkınlarla ilgili Sayıştay tarafından önemli veriler aktarıldı. Peki hangi ilde kaç bina riskli? İşte Sayıştay tarafından açıklanan o rakamlar..

Yurtdışından nasıl ev alabilirim?

Son zamanlarda Türk vatandaşları, yurtdışından farklı amaçlarla ev almayı tercih ediyorlar. Bunun başlıca amaçlarından biri de yatırım düşüncesidir. Ayrıca ev alınan ülkede oturum izni almak için de ev almak mantıklı bir tercih olarak görülüyor. Peki yurtdışından nasıl ev alınır?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Yurt dışından sipariş verenler dikkat! Yüzde 30 zam geldi

Avrupa Birliği dışı ülkelerden kargoyla gelen eşyaların gümrük vergileriyle ilgili flaş bir değişikliğe gidildi. Yurtdışından siparişle gelen ürünlerin gümrük vergisi, yüzde 20’den yüzde 30’a yükseltildi. Değeri 150 avroyu geçmeyen eşyalarda ise vergi oranı yüzde 18 olarak uygulanacak.

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Sur Yapı Antalya'da daire teslimleri hız kesmiyor!

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ödüle layık görülen Sur Yapı Antalya'da yaşam başlıyor. Projede yer alan 13 blokun daha teslim işlemlerine başlanıyor.

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Sayıştay: İmar barışında uydu görüntüsü doğru sonuç vermez!

10 milyon 79 bin vatandaşın yararlandığı imar barışı ile ilgili Sayıştay tarafından yayınlanan raporda, imar barışında uydu görüntüleri için ortofoto ya da Google Earth gibi programların kullanıldığını ve bu programların doğru sonuç vermediği belirlendi.  

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hangün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Tolgahan Sayışman tarafından kuruldu. 

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

Tolgahan Sayışman yurtdışından ev satın alıyor Haberi

Tolgahan Sayışman yurtdışından ev satın alıyor

Ev alma komşu al! ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman dünyaca ünlü isimlere komşu olmaya devam ediyor. Oyuncu, kasım ayında kız kardeşinin yaşadığı Los Angeles’ta 430 bin dolara ev satın almış, Lindsay Lohan ile Iggy Azalea’ya komşu olmuştu. 


DEKORE ETTİRİP KİRAYA VERECEK

Sayışman geçtiğimiz günlerde ABD’deki ikinci evini Miami’den aldı. Ünlü oyuncu, 290 bin dolar ödediği Lincoln Road’daki Star Island manzaralı yeni eviyle bu kez Kim Kardashian, Paris Hilton ve Lenny Kravitz’e komşu oldu. Sayışman’ın yeni evini dekore ettirdikten sonra kiraya vereceği öğrenildi. 


Tolgahan Sayışman’ın Miami’deki yeni evi, ünlü isimlerin de tercihi olan Lincoln Road’daki bu sokakta bulunuyor.


Habertürk




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ın ardından Miami’de de bir ev aldı. Ünlü Lincoln Road’daki o evle de Kim Kardashian gibi...