19 / 04 / 2024

topkapı spotcular carşısı

topkapı spotcular carşısı

Timaş Toptan Spotular Çarşısı Basın Sözcüsü Mehmet Ercan, “Biz, sektörlerinde en kaliteli ürünün en ucuz bulunabilceği bir mağazalar zincirini kurduk” dedi

Topkapı29'da teslimler Temmuz'a çekildi! Dev projede erken teslim sürprizi! 

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip Akzirve, Topkapı29'u, söz verdiği tarihten 3 ay önce teslim edecek.

Regal Raptor E-car K3 elektrikli, 3 tekerlekli araç ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Regal Raptor E-car K3 elektrikli, 3 tekerlekli aracın Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki E-car K3 özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

Topkapı İETT garajı park olacak! 

İBB Meclisi Eylül toplantısında Topkapı'da bulunan İETT garajının imar planıyla ilgili bir değişiklik yaptı. Yaklaşık 50 yıldır İETT garajı olarak arazinin park olmasına karar verildi. 

Topkapı Sarayı’ndaki Emirgan Sütiş tahta sunta ile büyütüldü!

Topkapı Sarayı’ndaki, Emre Kocadağ’ın işlettiği ‘Emirgan Sütiş’ adlı restoranın bahçesi tahta sunta ile büyütüldü.

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

Topkapı Sarayı'nda tarihi surlar restore ediliyor!

İstanbul Topkapı Sarayı Sur-u Sultani restorasyon çalışması hızla devam ediyor.  Geç Helenistik, Roma ve Osmanlı izlerini taşıyan tarihi surların restorasyonunda çalışmalar sürüyor.  

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde imar planı değişikliği!

Topkapı’da inşaatı tamamlanan üniversite binası için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tartışmalı bir plan değişikliği yaptı.

Topkapı Sarayı'nda restorasyon sürüyor!

Yüzyıllarca Osmanlı Hanedanı'na ev sahipliği yapmış olan Topkapı Sarayı tarihinin en büyük restorasyonuyla yenileniyor. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı 9 Mayıs'ta!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına lanse edecek. 

topkapı spotcular carşısı Haberi

topkapı spotcular carşısı

İstanbul'un her köşesinde içinde farklı sektörlerde aktörleri barındıran alışveriş merkezleri var. Fakat Topkapı'da E-5 ile E-6 kesişme noktasında, konsepti spotçular üzerine kurulu yeni bir alışveriş merkezi yükseliyor. Mobilya, elektronik, beyaz eşya, halı, büro mobilyaları, ev gerekçeleri sektörlerinde yaklaşık 300 esnafın hizmet verdiği Timaş Topkapı Toptan Spotçular Çarşısı, bu piyasaya yeni soluk getiriyor. Timaş Toptan Spotular Çarşısı Basın Sözcüsü Mehmet Ercan, “Biz, sektörlerinde en kaliteli ürünün en ucuz bulunabilceği bir mağazalar zincirini kurduk” dedi.

Türkiye